Spune-i cu un cântec!

De câte ori nu te-ai trezit dimineața cu melodia aia care-ți place în cap? Ai fredonat-o în duș, pe stradă, la școală în ore și-n pauze, dar cum faci să i-o trimiți de sub bancă și tipei ăleia mișto de la a XII-a B?

Păi îți scoți din ghiozdan sticla de Coca-Cola luată de la chioșcul liceului și cauți pe etichetă codul magic QR, care scanat te duce exact la cântecul favorit! Fiecare sticlă de Cola vine acum la pachet cu o super melodie, numai bună de scanat și trimis! Pentru că în loc să te fâstâcești, să roșești mutându-te de pe un picior pe altul, mai bine te scapi cu un videoclip simpatic și ceva versuri emoționante care să dea puicuțele gata. Simplu și eficient! 🙂

Dacă ai ajuns deja acasă, nu știi cum să mai înoți printre teme, n-ai nicio sticlă de Cola la îndemână, dar vrei totuși să mai trimiți un mesaj-cântec grăitor care să-i amintească știm-noi-cui de tine, nu dispera! Poți oricând să intri pe net (www.spuneicuuncantec.ro) și să alegi dintr-o plajă largă de cântece și artiști, pentru toate gusturile – de la Avicii, Connect-R și Anda Adam, până la Elton John, The Cure, The Pierces sau One Republic. Aici găsești toate cântecele prietene cu sticlele de Coca-Cola la un loc.

Iar când ajungi seara în oraș, îți iei o Coca-Cola rece de la bar să-ți mai vii în fire după depresia bacoviană și naturalismul moromețian în care te-ai cufundat toată ziua, și poți să-ți anunți prietenii c-ai ajuns la destinație print cântecul căzut la fix de pe etichetă – un „In da club“, de exemplu, trimis la țintă să-ți amuze gașca și să înfiripe cheful de distracție.

Cauți codul QR, scanezi, trimiți! Trei pași simpli prin care să-ți exprimi starea de spirit, sentimentele și să inviți fetele la dans, doar cu super aplicația lansată acum de Coca-Cola. Când nu-ți găsești cuvintele, spune-i cu un cântec! Un cântec face cât o mie de cuvinte.


[youtube]fspxOCn_K5Y#t=0[/youtube]

Leave a Comment