Teen Press a ieșit la grătar!

poza grup gratar


poza grup gratar

de Teen Press
foto: Arhiva R.C.T.P.

Având în vedere că a venit vacanța și pe la noi, ce mod mai bun de a sărbători acest sfârșit de an editorial dacă nu la un grătar?
Încărcați cu mici, sucuri, pături, frigărui și o abundență de voie bună, am năvălit, în după amiaza de 5 iulie, în parcul Tineretului.


friptane

Însă, nu știu cât de reușită ar fi fost această ieșire dacă Sabrina, Internul Redacției, nu ar fi organizat-o de la felurile de mâncare până la curățenia finală…


sab ruleaza micii

Sau dacă băieții noștri din Redacție nu ar fi întors micu`și frigăruia pe grătar cu atâta măiestrie.


petran si frigaruia

Dar, din băieții cu grataru` se exclude Bogdan, care a făcut ceea ce face cel mai bine: poze.


bogan cica face poze

Am fost încântați și de prezența a doi foști membri ai Redacției, Andrei Antonescu și Maria Bucur, ale căror povești despre cum era Redacția pe vremea lor și despre ce au învățat din experiența Teen Press au adus lacrimi de mândrie în ochii lui Gabi.


gabi&andrei

După o masă copioasă, o activitate sănătoasă!


batminton

Nici bătaia cu apă nu a lipsit de la grătarul nostru! A fost un care pe care din care mai mult de jumătate dintre noi a sfârșit leoarcă.


mara e uda

Am fost acompaniați și de saxofonul unui englez simpatic, care se bucura de aceeași zi de sâmbătă că și noi. A fost o zi completă cu mâncare, vreme bună, povești, jocuri, dar, cel mai important, cu persoane super, pe care ne putem bizui oricând!


rasete

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *