S-a dus juma’ de vacanta


S-a dus vacanta

de Robert Frunză – redactor
foto: Diana Ungureanu – colaborator foto

Azi, 3 august, am realizat că timpul trece mai repede când eşti liber şi nu trebuie să mergi la şcoală. Cu părere de rău vă anunţ şi pe voi că mai este doar e o lună şi jumătate din vacanţa de vară. Până acum am fost unde mi-am propus pentru vacanţă. Am început vacanţa cu o vizită la bunici (spre deosebire de colegul meu Andrei Antonescu, nu am fost obligat să merg la biserică), urmând să merg cu nişte prieteni foarte buni la Sinaia. Aici, am văzut un urs la mai puţin de 20 de metri de mine şi nu în condiţiile de la grădina zoologică. După ce m-am întors de la munte, am plecat în tabără la Costineşti cu colegii mei. Cam atât pentru moment. Orice lucru are un sfârşit… Mai jos găsiţi o listă cu interese pentru restul vacanţei.

Din seria de concerte avem

– „ArtMania Festival“ la Sibiu, de pe 13 până pe 15 august

– Haggard la Bistriţa, pe 14 august

– Iron Maiden la Cluj, pe 15 august

– „Stufstock Festival“ în Vama Veche, de pe 16 până pe 22 august

– The Wailers (trupa fondată de Bob Marley) la Bucureşti, pe 10 Septembrie

Din seria de filme avem

– „Inception“ cu Leonardo DiCaprio

– „The Sorcerer’s Apprentice“ cu Nicolas Cage

– „The Last Airbender“

– „Salt“ cu Angelina Jolie

– „Grown Ups“ cu Adam Sandler

– „Step Up 3-D“

Sper că v-am dat câteva idei bune pentru restul vacanţei. Din păcate, nu mai e mult din ea şi începem să simţim apropierea primei zile de şcoală… Până atunci, have fun!

Voi pe unde aţi fost vacanţa asta? Aştept răspunsuri mai jos.

Recommended Articles

3 Comments

  1. Bunica mea este foarte impunatoare =)).
    Sa fim seriosi acum , vacanta din pacate se incheie asa ca va sfatuiesc sa nu pierdeti nici o clipa din ce a mai ramas, va urez distractie placuta in continuare .
    P.S.din seria de filme va recomand si eu ,cu mare caldura "Inception" pentru ca este un film extraordinar ,din punct de vedere al povestii , personajelor,dialogurilor,efectelor ,actorilor……Chrisopher Nolan este un producator foarte bun.

  2. fara suparare, dar e cam aiurea daca am inceput sa scriem aici ce-am facut in vacanta, pe unde ne-am plimbat. nu inteleg rostu'. ar fi foarte ciudat sa facem toti articol despre cum ne-am petrecut vacanta, ce-am mancat, cum am baut (suc) pana n-am mai putut s.a.m.d. articolul asta pare mai mult o postare pe blog personal. inca o data, nu critic autorul in mod personal (ca doar nu am nimic cu tine), ci articolul.
    p.s.: cu toate astea, articolul mi-a dat o stare de bine pentru ca pot sa rad si eu de liceeni acum, care incep scoala in septembrie, in timp ce eu ma mai pot bucura de inca o luna de vacanta :D. asteptam de mult momentul asta >:)

  3. Un comment foarte bun livia 🙂 . Si da ai dreptate acesta nu este un articol deoarece pe public nu cred ca il intereseaza ce ai facut tu in vacanta decat daca te crezi celebritate ce evident nu esti :)).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *