Moda in licee

moda in licee

moda in licee

fotoreportaj de Răzvan Dumitru – colaborator foto

Stilul rocker este un mod de vestimentație care începe să piară din licee, făcând loc altor stiluri vestimentare. Deși nu este unul foarte complicat, acest stil este privit ca fiind unul prea complex pentru a fi înțeles de unii: geacă de piele, panataloni, tricou și, evident, să nu uităm de pletele până la umăr.

moda in licee

Acest stil vestimentar este unul nu chiar recent introdus în modă, dar recent adoptat de către tinerii liceeni din România. Pantalonii colorați, pe care băieții îi poartă, sunt și, probabil, mereu vor rămâne o temă veșnic discutabilă, fetele și băieții argumentând referitor la culoarea pantalonilor.

moda in licee

Acest stil vestimentar este din ce în ce mai celebru și adorat de fetele din România deoarece are o esență puternică de eleganță combinată cu simplitatea, acest tip vestimentar nefiind unul foarte complicat (alcătuit din: balerini, o pereche de pantaloni mai eleganți și un tricou/maiou). De asemenea, el se remarcă și prin comoditatea pe care o oferă.

moda in licee

Un stil vestimentar destul de simplu, dar foarte comun băieților: o pereche de blugi, un tricou și o pereche de converși sunt alegerea cea mai simplă și comună pe care toți liceeni o fac.

moda in licee

La fel ca în cazul băieților și fetele au ținuta lor „standard“ ce include o pereche de blugi, un tricou și o pereche de converși. Foarte comună, dar de multe ori apreciată de restul persoanelor prin simplitatea ei. Acest tip de ținută este abordat de multe fete.

moda in licee

Colanții. Apreciați de mulți, acești „pantaloni expandabili“, cum sunt numiți de unii oameni, sunt o alegere făcută foarte des de către liceene. Datorită faptului că oferă o mobilitate mult mai mare decât blugii și sunt foarte mulați pe picior, acești pantaloni sunt de multe ori folosiți și pentru orele de sport.

moda in licee

Alt stil foarte popular printre băieți este unul extrem de comod și nu foarte complicat: blugi, un tricou, teniși și un hanorac sunt elementele care alcătuiesc o vestimentație foarte comodă.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *