Iyeoka, pentru prima data in Romania!

DIESEL-IYEOKA_Concert-070913-Poster70x100cm_FNL2

de Maria Bucur – editor-şef

Iyeoka, una dintre cele mai frumoase voci ale fusion-pop-ului contemporan, artista care a făcut furori cu melodia „Simply Falling“, ajunge pentru prima dată în România pentru trei concerte de excepţie! Primul concert va avea loc în Bucureşti, pe 5 noiembrie, în Silver Church Club, urmând ca următoarele două reprezentaţii să aibă loc în Cluj Napoca, pe 7 noiembrie.

Iyeoka Okoawo este o artistă americană, de origine nigeriană, este o cunoscută poetă, cântăreaţă, educatoare şi activistă. Artista este membru TED Fellow Global din 2010, câştigătoare a locului al II-lea la campionatul Individual World Poetry Slam în 2009 şi purtător de cuvânt al Fundaţiei Amenawon.

[youtube]_Oza3OZ_w_I[/youtube]

Aceasta şi-a început cariera muzicală odată cu înfiinţarea grupului „The Rock by Funk Tribe“, un colectiv de muzicieni care i-a permis să îmbine poezia slam cu jazz, blues, soul, R&B şi funk. Discografia ei include până acum trei albume de studio („Black & Blues“ – 2004, „Hum the Bass Line“ – 2007 şi „Say yes“ – 2010) şi unul live în Hawaii („Live @ KTUH – Honolulu“), lansat în 2010.

În ianuarie 2011, Iyeoka a fost nominalizată la „The 10th Annual Independent Music Awards“ pentru piesa ei, „This Time Around“, la categoria R&B. Poezia ei a atras atenţia publicului la nivel naţional, în special după concertele susţinute la TBS Trumpet Awards, The Sullivan Honors Awards , Kennedy Center , Russell Simmons’ Def Poetry Jam pe HBO.

Pentru concertul din „The Silver Church Club“, Bucureşti se pun în vânzare la presale un număr limitat de bilete la preţul de 50 RON. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, www.myticket.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti) şi magazinele Diverta. Detalii legate de accesul la concert, informaţii referitoare la rezervări şi bilete se găsesc la club, Calea Plevnei nr.61.

Detaliile despre evenimentele din Cluj Napoca, preţul biletelor, modul de rezervare etc. le găsiţi pe https://www.facebook.com/dieselcluj sau www.dieselclub.ro.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *