Hai în vacanță cu Qdays!

Hai in vacanta cu Qdays!


Advertorial de Sabrina Canea – Redactor
foto: https://www.qdays.ro/

Știți care-i partea mea favorită din an? Da, vara! Să mai zic de ce? În primul rând, odată cu vara se duce și tot stresul școlii, care te consumă fizic și psihic fără un rezultat final satisfăcător; la care adaug și litrii de timp liber care curg și tot curg, permițându-mi să fac ceva folositor și distractiv pentru mine și nu numai.

Desigur, mulți ne pierdem timpul liber lenevind, făcând deci nimic folositor pe termen lung. Pe de altă parte, dacă nici vara nu te distrezi, atunci când? Te-ai gândit totuși că le poți îmbina pe amândouă? Că poți îmbina utilul cu plăcutul?

De curând am descoperit o super alternativă de a-mi petrece vara și anume vacanțele în străinătate oferite de Qdays Educational Holidays. Sigur, unii mi-ar putea da peste nas, întrebându-mă de ce ar vrea tânărul zilelor noastre să dea papucii comodității lui zilnice pentru o tabără cu persoane necunoscute. Spune-mi tu mie, viitor adult al unui prezent modern și sofisticat, îți place să călătorești? Să bați lumea în lung și-n lat? Îți plac oamenii? Vrei să simți pe pielea ta personalitățile orașelor din lumea întreagă? În cazul ăsta n-ai greșit articolul.

Qdays ne oferă fix oportunitatea despre care vă vorbeam mai sus: îmbinarea utilului cu plăcutul. Pe de o parte ai oportunitatea de a mirosi și simți cele mai mișto locuri din lume, iar pe de altă parte ai ocazia de a progresa în ceea ce privește studiile tale de limbă, dar și să întâlnești oameni super, exact ca tine! Poți opta pentru o tabără cu prietenii tăi sau poți alege să pleci pe cont propriu. Indiferent de care variantă te atrage, te asigur că nu vei regreta alegerea!

Cum merge treaba? Poți alege din peste 50 de destinații de top din întreaga lume, cele mai căutate la momentul actual fiind Oxford, New York, Miami, Londra, Barcelona și Paris. De aici mai departe poți învăța o limbă străină chiar la ea acasă, iar asta pe lângă prilejul de a lua contact cu o cultură diferită de a ta. La toate astea se adaugă și posibilitatea de a cunoaște și lucra cu oameni din toate colțurile lumii. Nu mulți tineri de vârsta noastră se pot lăuda că au întâlnit oameni de peste tot din lume, deci e o ocazie care nu trebuie ratată! Vârful a fost atins la Oxford, cu 87 de naționalități diferite în campus, în același timp! Ce înseamnă asta? Înseamnă că poți interacționa și împrieteni cu zeci de oamenii veniți din locuri cât se poate de diferite.

Și să-ți mai zic una bună: aici se practică EF Summeranza! Nu, nu este un sport tropical, ci activitatea de top din tabere. Elevii pot participa la super concerte, având oportunitatea de a vedea live în fața lor mari artiști ai lumii. Spre exemplu, acum doi ani headline-ul Summeranza a fost Will.I.Am, pe când anul trecut l-am putut vedea pe SkyBly (LMFAO). Pe lângă aceste concerte, ne putem bucura de fel și fel de activități extra-cursuri, cum ar fi karaoke, evenimente sportive (fotbal, volei, baschet), vizite pe la obiectivele turistice cele mai însemnate, lupte sumo, bungee jumping și încă multe altele. 🙂

Așadar, unde ai mai putea să studiezi o limbă străină la nivel nativ și să interacționezi cu oameni super de pe tot globul?

Vrei să știi cum a fost anul trecut? De ce nu-i întrebăm chiar pe participanți? Poți citi opiniile lor despre taberele Qdays chiar aici.

Alte detalii mai găsești și pe pagina celor de la Qdays.

Îi găsești și pe Facebook sau Twitter.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *