Recommended Articles

4 Comments

  1. Daca nu vrei sa fii gasit dupa nume pe facebook, iti pui un nickname. Sau mai bine, iti faci profilul ascuns, si dai tu add cui vrei, in timp ce altii (profesorul, seful etc) nu te pot gasi deloc. Pe facebook se poate gasi o persoana si dupa adresa de e-mail, dar sa fim seriosi, cand vrei sa te angajezi nu treci in CV adresa pisikutza_nustiudecare@yahoo.com (care o folosesti ptr facebook), ci o adresa de e-mail mai..serioasa. Sunt n metode de a te “proteja”, doar ptr ca o persoana e prea lenesa sa le foloseasca, nu e de vina facebook-ul. Si intotdeauna un lucru nu va avea numai avantaje. Mi se pare perfect ok sa ai si facebook si viata sociala offline, nu trebuie sa se excluda una pe cealalta. Plus ca peste cativa (zeci de) ani ne putem uita pe facebook si ne amintim ce am facut in trecut, poze, un anume status…e ca un mini jurnal, and much more.

    1. E bine, m-ai inteles 🙂 Ideea mea nu este sa renunti la Facebook. Ci doar sa constientizezi mai bine ce inseamna facebook 🙂

  2. interesant articol, mie sincer mi se pare ca fb e o chestie foarte…..foarte misto: majoritatea avantajelor le-ai zis si tu.
    insa, ca orice alta inventie a omului, e mult mai bun decat stim noi sa-l folosim 😀

  3. Nu spui nimic nou, iar multe idei nu-s după cum le prezinți aici. Nu susțin astfel de rețele, dar sunt ce ne trebuie, pentru că oricum așa suntem. Ne place să privim și nu să luăm atitudine, și asta e Facebook.

    Oricum, slab articolul și probabil că și tu o știi. Ai făcut doar un sumum de motive pro și pe alocuri contra la adresa unei rețele care normal că din capul locului distruge socializarea. În 10 ani nimeni nu va mai ști ce e Facebook, ca entitate de sine stătătoare, dar toți vor folosi ceea ce ea a creat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *