Horrorschiopu’ lu’ mama Bibanu’


Horrorschiopu' lu' mama Bibanu' TP 45

de Alina Ionescu – redactor

Berbec – Mica vizită a soarelui te-a înveselit atât de mult încât ai reuşit să îţi găseşti echilibrul, relaxându-te. Chiar dacă nu ţi-ai găsit încă un partener de odihnă, ne bucurăm că nici luna asta nu o să fie de oaie!

Taur – După o lună plină de peripeţii, urmează o vreme mai singuratică. Nu împunge, trebuie să fii inventiv! Mergi în supermarket şi aruncă-te asupra reducerilor!

Gemeni – Eşti în formă şi e momentul să demarezi micul plan despre care tot vorbeşti de la începutul anului… Cum care? Nu mai vrei să domini planeta?

Rac – Bagaje? Sunt. Prieteni? Sunt. Părinţii? Nu sunt! De când aşteptai tu scăparea asta? Bine… Fugi şi distrează-te, nu te mai reţinem!

Leu – Luna asta eşti atât de suspicios încât pui totul sub semnul întrebării. Interesul ăsta al tău poate speria pe cineva. Foloseşte şi o lupă!

Fecioară – Ţi s-a pus pata pe colega de bancă. Orice face te calcă pe nervi. Dă-i o scatoalcă şi vezi-ţi de lucru mai departe. Problemele se pot rezolva uneori şi cu pumnul.

Balanţă – Eşti confuz(ă)? Persoana care te îndruma şi-a pierdut lanterna şi nu vine nimeni să te lumineze? Mai aşteaptă sau fă-o în felul tău.

Scorpion
– Ai o poftă de viaţă cum nu s-a mai văzut! Ai grijă, s-ar putea ca alte persoane să poftească şi ele la aşa ceva.

Săgetător – Săgeţile tale cad ca piesele de domino, m-ai toarnă un păhărel! Decât să fii trist pe o vreme însorită, mai bine fugi să pui beţe în roate cuiva!

Capricorn – În ultimul timp adolescenţii ăştia apelează numai la tine, iar ţie chiar îţi place să te joci cu funiile. Ne pregăteşti un spectacol de păpuşi?

Vărsător – În sfârşit a claxonat şansa ta! Ce singurătate? Ce tristeţe? Cere un bonus părinţilor pentru notele bune şi ieşi cât mai repede în oraş! Meriţi asta 🙂

Peşti – Nu fi descurajat doar pentru că nu s-a inventat supereroul tău. Ştim, păianjenii au de mult unul, iar în curând o să apară şi pentru tine cineva: FishMan!

Recommended Articles

2 Comments

  1. taur..been there done that B-)

  2. ma bucur:):X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *