Horrorschiopu’ lu’ mama Bibanu’

Rubrica Horrorschiopu' lu' mama Bibanu'

de Andreea-Alina Ionescu – redactor

Berbec – Foarte sociabil de fire, ai început să faci lucruri doar de dragul oamenilor buni. Ai grijă, începi să te înţelegi foarte bine cu animalele şi spiriduşii.

Taur – Eşti recunoscut pentru dorinţa de posedare, lumea ta se rezumă la ce poţi mirosi, vedea şi pipăi. Dacă ţi-ai ales un drum, nici măcar Arnold Schwarzenegger nu te poate întoarce. Bravo!

Gemeni – Ţi-ai scos din minţi profesorii, dar nici unul nu te dă afară pentru că eşti drăgălăşenia întruchipată. Colegii te iubesc pentru că, mai nou, te pricepi în a spune bancuri.

Rac – La tine guvernează capul, eşti foarte sigur(ă) şi plin(ă) de energie. Nimeni nu are voie să te contrazică pentru că se ştie că nu mai mergi înapoi (suntem totuşi în 2010, ai învăţat mersul corect).

Leu – Iubeşti atât de mult faptul că eşti un lider înnăscut, încât atunci când te priveşti în oglindă nu uiţi să îţi trimiţi un pupic.

Fecioară – Eşti o fană nedescoperită a matematicii. Deşi te pierzi prin numere şi tabele, nu încetezi să fii o perfecţionistă.

Balanţă – Vestitul tău echilibru se lasă pierdut în cuvinte. Ştim că îţi place confortul, dar nu mai fi atât de leneş(ă).

Scorpion – Ştii ce vrei, dar o iei mereu pe căi ocolite. Încearcă să îţi foloseşti coada sau (în cazul în care ai pierdut-o) intuiţia pentru a găsi metode mai simple.

Săgetător – Tu eşti bun(ă) ca agent matrimonial, dragostea prinde contur oriunde ai merge. Plus de asta, este un subiect infinit în detalii picante.

Capricorn – Îţi iubeşti casa, dar nu eşti lipit de ea. Iar de când cu noii prieteni, dispari periodic pentru un timp mai lung. Mai multă grijă! Ai tăi or să te dea drept dispărut la un moment dat.

Vărsător – Ceva nu e în regulă cu tine. De la un timp ai nişte idei atât de stranii încât sperii pe toată lumea. Ar trebui să devii futurolog!

Peşti – Deşi eşti în permanenţă încordat, la capitolul rezistenţă stai foarte bine. În cazul unui uragan ai fi printre puţinii supravieţuitori. Împărtăşeşte-ne secretul tău!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *