Vita de Vie au cantat in Club Asursa foto: Andrei Şocherel

Viţa de Vie şi-au susţinut ultimul concert din Bucureşti din această vară pe 3 august, în Club A – un loc în care se simt ca acasă.
Au întârziat puţin, dar asta din vina noastră, ne-a asigurat Despot, pentru că nu am venit toţi la timp, iar ei au trebuit să ne aştepte. În condiţiile în care concertul începea la 23:00, trebuia să venim toţi la 22:30, ne-a „mustrat“ solistul.
Prima piesă din concert a fost, ca de obicei, „Vina“. Trupa şi-a intrat repede în ritm, dar şi publicul a fost receptiv încă de la primele acorduri. Multă voie bună, multă energie, multă transpiraţie – aşa se face un concert VDV! Playlist-ul a fost destul de lung şi a adunat atât piese vechi şi consacrate, cât şi melodii culese de prin ultimul album. Astfel, fanii Viţa de Vie au putut să asculte de la „Ozosep“ şi „Vino la Mine“, până la „Mori“ şi „Fetish“.


Despot a recunoscut că n-a mai cântat de mult lucid, dar că se bucură că o face, pentru că publicul e minunat. Cei prezenţi au strigat fiecare vers din „Zale de mătase“ şi „Iamma“, s-au mai încurcat pe „Beat Mort“, dar s-au îmbrăţişat oricum pe „Liber“ şi „Îmi pasă“.
Iar la momentul bis-ului, tot Despot ne-a mărturisit că la ei bis-urile ies mereu prost pentru că niciodată nu ştiu ce piese să lase la final. Ce ne-au cântat de data asta? Păi „Totata“ şi „Sapa“!
A fost un concert bun, per total. Toată lumea s-a simţit bine şi nici măcar bis-ul n-a fost aşa de rău. Iar pentru asta îi vom aştepta pe băieţii de la Viţa de Vie să se întoarcă în Bucureşti şi să mai pună de-un concert, în toamnă!

Recommended Articles

2 Comments

  1. Cine a scris cronica?

  2. Un coleg care a vrut sa ramana anonim :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *