Fotoreportaj – Olanda

Fotoreportaj Olanda

Fotoreportaj Olanda

text și foto: Raluca Anculete – fotoreporter

Deși America este știută și sub numele de „Țara tuturor posibilităților“, pentru Europa Olanda este aceasta.

Cu capitala la Amsterdam, Olanda este situată în nord-vestul Europei, în vecinătatea Mării Nordului, Belgiei şi Germaniei, incluzând, alături de Regatul Ţărilor de Jos, şi câteva colonii.

fotoreportaj olanda

Este o ţară surprinzătoare, cu un un peisaj tipic, nenumărate atracţii și a fost de-a lungul timpului subiectul multor picturi și alte opere de artă.

Fotoreportaj Olanda

Amsterdam este un oraş frumos din Țările de Jos cu o arhitectură impresionantă, canale adorabile care traversează orașul, oameni prietenoşi şi unde poţi face tot felul de cumpărături.

Oraşul satisface gusturile fiecărui călător, fie că acesta preferă cultura şi istoria, petrecerile, sau doar farmecul relaxant al unui vechi oraş european.

Fotoreportaj Olanda

Amsterdamul este renumit pentru cartierul său călduros, Wallen, cu ale sale numeroase coffee shops care comercializează în mod legal cânepă indiană (cannabis), muzeul casei Rembrandt, care se găseşte la 30 de kilometri de oraş şi canale pe malul cărora se află case vechi.

Fotoreportaj Olanda

În Amsterdam poate fi vizitat şi cartierul cu felinare roşii, care adăposteşte o serie de bordeluri.

În Olanda este tolerat consumul drogurilor uşoare (marijuana), care se procură şi se consumă doar în localuri speciale (Coffee shop), însă numai pentru olandezi.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *