Film – Men in Black 3

Men-In-Black-3

Men-In-Black-3

de Thomas Bărbulescu – redactor
foto: https://crychill.com

Apărut în anul 2012, „Men in Black III“ este cea de-a treia parte a francizei MIB. „Men in Black I“ a apărut în anul 1997. Filmul a uimit nu numai prin efectele speciale, ci și prin premisa acestuia: extratereștii sunt deja pe Pământ. A doua parte a acestei francize nu a fost atât de aprciată. Efectele speciale se înmulțiseră, povestea stagna și surpriza premisei era de mult dusă. „Men in Black III“ este o îmbunătățire față de „Men in Black II“, iar unii critici, mai entuziaști, afirmă că s-a ridicat la standardul primei părți. În această parte, J (jucat de Will Smith) trebuie să se întorcă în trecut pentru a-l salva pe K (jucat de Tommy Lee Jones/Josh Brolin).

Filmul debutează cu evadarea unui deținut, pe nume Boris Animalul. Mai târziu aflăm faptul că Boris a fost arestat de K, care a împiedicat invazia Boglodiților. Boris plănuiește să se întoarcă în trecut și să-l omoare pe K. Între timp, K și J participă la înmormântarea lui Z, unde Tommy Lee Jones ne impresionează cu un discurs marca K.

Dar nu este timp de pierdut la MIB, iar noua șefă, agent O, îi trimite pe K și J să investigheze o problema de natură sanitar-extraterestră, la un restaurant chinezesc. Acolo K își întâlnește vechiul inamic, Boris. Această întâlnire îl nelinișteste pe și de aceea își ia masuri de siguranță, însă K dispare.

A doua zi, J este singurul care își aduce aminte de K. Acesta, ajutat de O reușește să obțină un dispozitiv care îl ajută să călătorească în timp. J ajunge în anul 1969, anul în care K murise. Aici el descopară un alt K, un K care zâmbește, care râde, care își exprimă emoțiile.

De-alungul filmului, multe dintre vechile dileme, cu privire la viața lui K, sunt rezolvate, iar filmul în sine pare să fie o concluzie a francizei.

Filmul a fost nominalizat de 13 ori, a câștigat un premiu și are un scor de 6.9 pe IMDB.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *