Expozitia Retro style de la Readers Café

Retro style la Readers Café

Retro style la Readers Café

de Laura Ștefan – colaborator
foto: Elena Nica – colaborator foto

Cine nu ţine minte pantalonii evazaţi, salopetele, bijuteriile masive, platformele ameţitoare şi libertatea din moda specifică stilului hippie, disco ori punk? Sau ce ziceţi de ABBA, Charlie’s Angels, Pink Floyd ori Aerosmith ce ne-au adus mereu aminte de anii aceia ce nu au putut dispărea niciodată din sufletele nostre? Anii ’70 vor rămâne cu siguranţă o constantă în stilul ce îl abordăm zilnic.

Iată că şi o tânără absolventă la jurnalism pe nume Bianca Antonia Popescu, în ciuda facultăţii alese, a dedicat anilor ’70 o expoziție intitulată „Retro Vibes“ încă din data de 23 iulie. Lucrările sunt expuse în Readers Cafe aşteptând noi cumpărători, puri curioşi ori omuleţi iubitori de artă.

Retro style la Readers Café

Proiectaţi direct în anii ’70 şi înconjuraţi de lucrări puternice şi curajoase prin culori tari, aducându-ne aminte de petrecerile disco, putem savura o cafea ori un suc în stil retro, având parte de condiții prielnice. Cu siguranţă, dacă veţi vizita încântătoarea expoziţie, nu va trece neobservată aşa-zisa muză disco regăsită într-o mare parte din lucrări – cu un permanent de toată frumusețea ce este în ton cu stilul disco şi amintindu-ne de filmele mai vechi.

Iar ca să vă ajut puţin în privinţa cafenelei: o puteţi găsi pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 56-60, Metropolis Center.

Expoziţia a venit ca o mănușă cafenelei. Cu obiecte de mobilier modern ce băteau în forme abstracte s-a observat o completare perfectă cu picturile în tema retro.

Retro style la Readers Café

Să nu uităm că mai avem timp până pe 26 august să savurăm o cafea retro.

Fiţi pe fază la cum vom mai petrece şi data viitoare la Readers Cafe.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.