Am fost la: “Art in action” – expozitie cu vanzare si pictura


“Art in action” - Expozitie cu vanzare si pictura

de Robert Lazăr – redactor
foto: Robert Lazăr

Proiectul “Art in action” a ajuns la sfârşit. Echipa formată din liceeni din C.N. “Viteazul” şi din C.N. “Haşdeu” a pus la cale acest proiect cu un scop dublu. În primul rând, au dorit să ajute Şcoala nr. 58 “Petre Ghelmez” să deschidă un “centru de reciclare”, iar apoi pentru a-i susţine pe micii artişti – aceştia fiind elevii din clasele V-VIII ai şcolii.


“Art in action” - Expozitie cu vanzare si pictura

Teen Press nu a participat la workshop-urile organizare, dar a făcut rost de câteva poze sugestive. Am mai tras cu urechea şi prin stânga şi prin dreapta şi am aflat că elevii Şcolii “Petre Ghelmez” s-au simţit foarte bine la workshop-uri. Au pictat şi au pregătit accesorii hand-made, dar s-au şi distrat. Programul workshop-urilor a fost presărat şi cu momente de joacă în grup.

Art in Action
Arhiva Proiect
Art in Action
Arhiva Proiect


Pe 5 şi 6 iunie a avut loc finalitatea proiectului. Toate accesoriile şi picturile au fost expuse spre vânzare la intrarea Teatrului de Comedie, Bucureşti. De la felicitări, accesorii de agăţat la gât şi picturi, până la cercei realizaţi din coajă de portocală, toate erau viu colorate şi simpatice. Preţurile au fost modice, iar toţi banii strânşi au intrat sub formă de donaţie într-o cutie special pregatită, pe care scria: “Donaţii pentru Centrul de Reciclare”.

“Art in action” - Expozitie cu vanzare si pictura

O creaţie interesantă a ajuns şi pe un birou din redacţie. 😀

In redactie - Pe birou


Şi…Echipa proiectului “Art in Action” 🙂
“Art in action” - Expozitie cu vanzare si pictura

Vezi toate pozele

2 thoughts on “Am fost la: “Art in action” – expozitie cu vanzare si pictura”

Leave a Comment