Alex Velea ne invata dansul din „Don’t Say It’s Over”, la Finala Nationala a CLSD 2010

Cupa Liceelor la Street Dance aduce anul acesta şi mai multe surprize decât de obicei: Finala Naţională, programată pentru duminică, va fi un prilej pentru toţi cei prezenţi să înveţe de la Alex Velea dansul din videoclipul piesei „Don’t Say It’s Over”. Apoi, mergem cu toţii, în Piaţa Constituţiei, unde de la ora 20:00, vom face cel mai mare flash mob din România!

[youtube]-3Ye9V-5t9g[/youtube]

Alex Velea îi provoacă pe tineri la Summer Start Flash Mob! Şi pentru ca totul să iasă perfect, duminică, în cadrul Finalei Naţionale, cei 1.500 de spectatori care se vor afla la Jet Set Events Hall, vor repeta împreună cu artistul şi dansatorii OneBeat Dance Studio, mişcările mult-îndrăgitului dans.

Vreţi să le arătaţi colegilor şi prietenilor ce dansatori talentaţi sunteţi? Atunci aruncaţi o privire pe website-ul oficial Alex Velea unde găsiţi tutorialul si imagini inedite de la pre-evenimentul Cinema Flash Mob: https://alexvelea.com/2009/news.html.

[youtube]BzB6ytH2Ea4[/youtube]

Prindeţi mişcările şi veniţi duminică, 13 iunie, să facem spectacol la Finala Naţională a Cupei Liceelor la Street Dance, începând cu orele 12:00, şi în Piaţa Constituţiei, începând cu orele 20:00.

Iar pentru a intra complet în atmosfera urbană, începeţi weekend-ul cu etapa pe Bucureşti a Cupei Liceelor la Street Dance: sâmbătă, 12 iunie, tot de la orele 12:00, la Jet Set Events Hall, peste 30 de trupe din Bucureşti şi alte judeţe, se luptă pentru un loc în Finală, iar Guess Who şi Spike se ocupă să înlăture din emoţii şi să ridice sala în picioare. Duminică, invitatul special este Grasu XXL.

Cupa Liceelor la Street Dance este un eveniment organizat de OneBeat Dance Studio. Accesul la evenimente se face pe baza de bilet, acestea putând fi achiziţionate la locaţie, în zilele de 12 şi 13 iunie, şi având valoarea de 20 ron/zi.

Teen Press va fi acolo !

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.