Sucker Punch: Evadare din realitate

Sucker Punch: Evadare din realitate

Titlul original: Sucker Punch
Gen: Actiune, Fantastic
Regia: Zack Snyder
Scenariul: Zack Snyder, Steve Shibuya
Producatori: Deborah Snyder, Zack Snyder
Distributia: Emily Browning, Abbie Cornish, Jena Malone, Vanessa Hudgens, Jamie Chung, Oscar Isaac, Carla Gugino, Jon Hamm, Scott Glenn
Casa de productie: Warner Bros. Pictures/Legendary Pictures
Limba: Engleza
Durata: TBA
Lansare in Romania: 25 martie 2011

Sucker Punch: Evadare din realitate

Sinopsis

Sucker Punch: Evadare din Realitate este o noua capodopera vizuala a producatorilor block busterelor 300 si Watchmen, un film in care granita dintre realitate si fantezie dispare, lasand loc unei lumi conduse de puterea imaginatiei. Cand realitatea devine o inchisoare, numai mintea ta te poate elibera si totul devine posibil.

Sucker Punch: Evadare din realitate

Babydoll (Emily Browning), Rocket (Jena Malone), Blondie (Vanessa Hudgens), Amber (Jamie Chung) si Sweet Pea (Abbie Cornish) isi creeaza propriul univers, in care devin razboinicele perfecte si infrunta fara ezitare tot felul de creaturi terifiante, de la samurai la dragoni si serpi uriasi, ajutandu-se de un arsenal pe masura.

Sucker Punch: Evadare din realitate

Cu personalitati diferite, dar unite de un scop comun, ele sunt nevoite sa hotarasca rapid ce sacrificii sunt dispuse sa faca pentru a ramane in viata si a continua periculosul joc. Primind un ajutor nesperat din partea lui Wise Man (Scott Glenn), aventura incredibila a fetelor le poate reda vietile, insa doar daca reusesc sa duca la bun sfarsit provocarile primite de la cei care le tin captive: Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) si High Roller (Jon Hamm).

[youtube]KrIiYSdEe4E[/youtube]

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *