Concertul care a scos „Zambetul din cutie“


foto şi text: Nicoleta Istudor – colaborator foto

Asociaţia „Şansa Ta“ a organizat în perioada octombrie – noiembrie 2012 Campania „Zâmbetul din cutie“, ce şi-a propus să strângă daruri pentru copiii săraci din peste zece judeţe ale ţării, precum Iaşi, Botoşani, Vâlcea, Buzău. Elevii şcolilor din Bucureşti au oferit alimente, dulciuri, haine şi jucării care au fost puse în cutii de pantofi frumos ambalate şi pregătite să ajungă în braţele celor nevoiaşi.


Cu ocazia acestei campanii, în data de 29 noiembrie 2012, la Romexpo a avut loc un concert umanitar la care au participat artişti ai scenei muzicale româneşti, printre care: Andra şi Răzvan, Mihai Constantinescu – care i-a încântat pe cei mici cu cântecul „O lume minunată“, semifinaliştii de la „Vocea României“ (Sebastian Muntean şi Maximilian Muntean), copiii de la „Learn With Music“, cei de la şcoala Olga Gudynn, Tenzi Forray Romanitan.

Pe scenă au fost prezenţi şi britanicul David Bryan, care a reprezentat România la Eurovision 2011 şi este concurent la Vocea României, precum şi Robert Reamzy, participant la acelaşi show.

Un alt invitat special a fost DJ Robot, care a purtat un costum de robot ce i-a fascinat pe copiii prezenţi, care nu l-au pierdut din ochi nici o clipă.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *