Cum au petrecut bobocii din Lazar


de Casandra Săpoiu – colaborator permanent
foto: Antonia Panaitescu – fotoreporter

Culoare, energie, viaţă, muzică, dans sunt câteva dintre cuvintele-cheie care au definit jungla urbană de la Balul Bobocilor din Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr“, ediţia 2012.

Astfel, lăzăriştii s-au mutat în seara de 28 noiembrie în clubul Bamboo pentru a-i sărbători pe cei mai tineri dintre ei, pe ritmurile lui Alex Velea, Guess Who, Corina, Smiley şi Ruby, privirile lor fiind încântate şi de show-ul trupei de dans Performers.


În jurul orei 20, gazda spectacolului, Vali Bărbulescu, a dat startul competiţiei de Miss şi Mister, în cadrul căreia concurenţii şi-au dovedit talentele sub diferite forme. Aspiranţii la titlul de Miss şi Mister au impresionat juriul şi publicul cu o coregrafie realizată de Andreea Zegheanu, elevă în clasa a XII-a A la CNGL. Din cadrul concursului nu putea lipsi defilarea, în cadrul căreia s-au remarcat outfit-urile îndrăzneţe realizate de organizatori pentru defilarea de zi, şi creaţiile Belindei Liu, pentru seară, de vestimentaţia băieţilor ocupându-se Adina Buzatu.

Astfel, după lungi deliberări, locul III a fost ocupat de Andra Simion şi George Tănăsescu, locul II de Ruxandra Păduraru şi Edris Diko, iar Miss şi Mister Boboc 2012 au fost Carina Onofrei şi Leonard Ştefan Pîrlog. Titlurile de Miss şi Mister Popularitate 2012 au fost câştigate de către Ada Maria Ileana şi Bogdan Păduraru.

După terminarea concursului, Vali Bărbulescu ne-a mărturisit faptul că s-a simţit bine alături de lăzărişti, apreciind echipa organizatorilor pentru munca depusă.


La ediţia din 2012 a Balului Bobocilor C.N. „Gheorghe Lazăr“ au fost prezenţi şi membrii delegaţiei Comenius, elevi şi profesori din diferite ţări care au văzut cum petrec lăzăriştii, bucurându-se de fiecare moment. Am fost încântaţi cu toţii când unul dintre profesorii din Marea Britanie a dansat pe scenă alături de Corina.

După ore de distracţie, lăzăriştii au plecat acasă cu imaginea unui bal de neuitat, în care distracţia a fost în prim plan.

P.S.: Le mulţumesc colegelor mele, Teodora Păun şi Andreea Barbu, pentru detaliile legate de organizare pe care mi le-au oferit.

Album Facebook

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *