„M-am hotarat sa devin prost“, de Martin Page

„M-am hotarat sa devin prost“, de Martin Page

„M-am hotarat sa devin prost“, de Martin Page

de Ilona Andrei – fost colaborator
foto: www.academiacatavencu.info

Antoine, un tânăr în vârstă de 25 de ani, înfăţişat de-a lungul cărţii ca fiind un om inteligent, este atât de complexat de faptul că gândeşte prea mult, încât decide că a deveni prost este cea mai bună alegere pe care o poate lua. Şi pentru că e hotărât să lase să se aştearnă peste creierul său giulgiul prostiei, Antoine se foloseşte de toată inteligenţa de care dispune pentru a intra şi el în categoria celor care au o frică de efortul intelectual.

Disperarea lui Antoine nu e legată de faptul că e înconjurat de oameni proşti, cât este de faptul că nu se poate integra în această societate a oamenilor superficiali, pe care nu o poate înţelege. Problema aceasta majoră pe care o are şi pe care mulţi nu o înţeleg, face ca situaţiile cu care se confruntă să fie de un umor irezistibil.

„M-am hotărât să devin prost“ este genul de carte în care umorul alternează cu seriozitatea, cu o acţiune plină de surprize şi de-a lungul căreia descoperi atât lipsurile pe care le ai fiind un intelectual consacrat, cât şi avantajele de care dispui făcând parte din categoria oamenilor proşti.

Este cartea ideală pentru a-ţi schimba starea de spirit dacă nu ai avut o zi tocmai bună sau nu ai mai râs de mult timp la o carte.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *