Balul bobocilor Spiristi 2010!


Balul bobocilor Spirişti 2010!

de Andreea-Alina Ionescu – redactor
foto: Ovidiu Udrescu – fotoreporter

Balul bobocilor spirişti de anul acesta a fost sărbătorit în noaptea de 31 octombrie în Turabo Society Club. Sărbătoarea, împrumutată de la americani, a fost felul în care noua generaţie şi-a câştigat statutul de „spirist“ (nu vă temeţi, profesorii nu s-au speriat atât de uşor :-)).


Balul bobocilor Spirişti 2010!


Balul bobocilor Spirişti 2010!


Balul bobocilor Spirişti 2010!


Balul bobocilor Spirişti 2010!

Accesul în club s-a făcut în jurul orei 19:00. Printre vrăjitoare, mături, lupi, stafii, vampiri însetaţi de sânge, meduze şi spiriduşi au debutat trupele formate din colegi spirişti: ZeroZece, The Street The Strip şi Free Way. Cea care a prezentat întregul eveniment a fost Cosmina Păsărin, o prezenţă energică şi frumoasă.

Pentru că surprizele nu puteau să lipsească, în aceeaşi seară bobocii spirişti au cântat un călduros „La mulţi Ani!“ uneia dintre elevele ce s-a ocupat de organizare, Alice. Ca invitaţi surpriză au venit Mateo, Christian D. şi Puya. Aceştia au încântat publicul spirist cu faimoasele melodii „Misterious Girl“ şi „Mamasita“.
Cum binecunoscutul concurs Miss şi Mister nu putea să lipsească, organizatorii au pus la cale o intrare în scenă foarte spectaculoasă, candidaţii au început printr-un dans foarte frumos lucrat. Probele candidaţilor la Miss şi Mister au fost: originalitatea, unde boboceii au venit cu diferite calităţi (un boboc a cântat la pian, altul a interpretat o melodie a lui Enrique Iglesias – „Hero“ -, unii au jucat o piesă de teatru sau au dansat în stil turcesc); apoi candidaţii au trebuit să răspundă la nişte întrebări pe care Cosmina le adresa. Proba a treia a fost cea de costume de Halloween şi ultima probă a fost cea de costume de seară.


Balul bobocilor Spirişti 2010!


Balul bobocilor Spirişti 2010!


Balul bobocilor Spirişti 2010!


Balul bobocilor Spirişti 2010!

În urma unei radiante nopţi, câştigătorii au fost: Miss Boboc Ana-Maria Ţone, Mister Boboc Tudor Neagu, Miss Popularitate Andreea Vizitiu şi Mister Popularitate Dragoş Voicu.

Balul a decurs fantastic, atmosfera a fost senzaţională, plină de urale şi zâmbete. Sponsorii acestui eveniment au venit şi cu premii pentru cei care participau la tombole, lucru ce a prins bine la public.
La ora patru dimineaţa balul a luat sfârşit, căci dimineaţa, la câteva ore distanţă, urma o nouă zi de şcoală. În ciuda acelei ore înaintate, spiriştii nu şi-au pierdut din energie, fredonând, în drum spre casă, toate melodiile ce au răsunat în club. Tot ce pot spune este că spiriştii claselor a XII-a au făcut o treabă excelentă prin organizarea acestui bal. Felicitări!


Balul bobocilor Spirişti 2010!


Balul bobocilor Spirişti 2010!


Balul bobocilor Spirişti 2010!

Vezi toate pozele!

Recommended Articles

12 Comments

 1. Ne numim The Strip nu The Street :))

  1. Corectat 🙂 Ne cerem scuze pentru greseala

 2. Este “The Strip” nu “The Street” :).

  Ne-au anuntat si prezentatorii si ne-am anuntat si noi, mersi.

  1. Am corectat. Ne cerem scuze pentru greseala. 🙂

 3. alina ionescu

  da. imi cer si eu scuze pentru greseala:* trebuia sa ma informez mai bine. sincere scuze>:D<

 4. nu-i nic!:))

 5. Nici o poza cu Free Way? 🙁

  1. Tot ce avem e pe Facebook 🙂

 6. Alina Ionescu - redactor

  sunt si cu Free Way trebuie sa te uiti atent;)

 7. nu sunt toate pozele pe facebook.mai puneti?

  1. Cele de pe facebook sunt toate. Probabil fotoreporterul a mai sters din ele pentru ca nu au iesit cum trebuie din punct de vedere tehnic 😛

 8. aa.am inteles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *