Arena DnB: Summer Fest cu doi oameni in public…


Arena DNB: Summerfest

de Andra Ghinea – colaborator
foto: Marius T. Stoian – seminarist foto

Arena DnB, Summerfest, parcul Carol. Tribune goale?! Cu toate că au apărut şi doi, trei oameni treptat, au fost oare organizatorii mulţumiţi? Nu… Cel mai probabil nu au fost deloc mulţumiţi. Dar ce puteau face ei? Decât să aştepte…

Din cauza ploii, oamenii nu au simţit nevoia să vină în parcul Carol, unde DJ-ul Danny Byrd încerca să creeze o atmosferă de show dnb. Şi atmosferă a fost din plin, muzică de bună calitate a fost toată seara, dar unde erau oamenii care să danseze, să se simtă bine, să aplaude? Nu au fost… Dar asta nu a împiedicat desfăşurarea în forţă a jocului de lumini sau a muzicii invitaţilor Camo & Crooked, The Qemists, Snitchbros – capi de afiş – şi a celorlalţi DJ programaţi pentru serile respective.


Arena DNB: Summerfest

Ploaia şi-a făcut simţită prezenţa încet-încet, atât pe data de 25 iunie, cât şi pe 26. Cu toate că oamenii nu s-au înghesuit, cei care au venit au fost vizibil fericiţi. Se mişcau pe ritmul muzicii, intrând total în atmosferă.

Oamenii de ordine şi-au făcut de asemenea treaba, controlând pe fiecare în rucsac, pentru a nu avea sucuri sau obiecte considerate periculoase.

Spre final, cei care au fost prezenţi, au fost satisfăcuţi de acest event şi, probabil, vor povesti şi „întârziaţilor“ că a fost păcat să piardă un aşa party.

Recommended Articles

4 Comments

  1. a fost in acelasi weekend cu sonisphere, unde au fost prezenti zeci de mii de oameni. e putin prost gandita data de desfasurare.

    1. Teoretic ar fi trebuit saexiste totusi 3 categorii de oameni, pentru ca exista 2 targeturi. DnB si Rock, iar a treia grupa are cate ceva in fiecare. Targetul de DnB tot ar fi trebuit sa fie. Eu credtotusi ca a fost vorba de altceva :-??

  2. ce ma?? :)) pana si publicu de dubstep o fu prezent.

  3. Andraaa:X:X
    :">
    tare articolu:*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *