200 de Tigaretede Cristina Dinescu – redactor
foto: Ion Mateş – fotoreporter

Câtă bătaie de cap să fii fata care organizează petrecerea de Revelion (Claudia Susanu)! Câte pregătiri şi emoţii, ca într-un final să te trezeşti pe jos, de una singură, cu o sticlă de tărie în braţe!
Cum de Revelion nimeni nu vrea să fie singur
, fiecare încearcă, în felul lui, să demareze câte ceva în noaptea dintre ani… unii cu mai mult succes, alţii cu mai puţin. Într-un secol în care relaţiile de cele mai multe ori nu ţin mai mult de câteva zile, în care lumea aleargă după idile nebune, un grup de tineri fără nicio legătură între ei, încearcă să supravieţuiască şi să se adapteze situaţiei.


În drum spre faimoasa petrecere, fiecare are parte de probleme. Valentina (Andreea Gaică) şi prietena ei (Diana Marin), venite special pentru petrecere, se rătăcesc prin zona Unirii. Iniţial încântate de lumea bună din Unirii, acestea îşi dau seama că nu mai au adresa verişoarei Valentinei. În căutarea lor disperată, acestea se întâlnesc cu „Tipul cu pachetul pentru Tony“ (Andrei Medan), iar Valentina îi cade în braţe în secunda doi.


În acelaşi timp, într-o altă parte a oraşului, tot în drum spre petrecere, îi întâlnim pe Dan (Daniel Dincă) şi o foarte bună prietenă de-a lui (Silvia Voicu). De-abia ieşit dintr-o relaţie care părea a fi „relaţia“, Dan suferă nespus, dar dat fiind că este şi ziua lui, primeşte nişte provocări de sex pe stradă, pe care le refuză sfios. Într-un final, cei doi îşi dau seama că n-ar fi chiar aşa de rău să înceapă o relaţie.


Tot în pragul unei „îndrăgosteli“ se află şi Laura (Mirela Hurjui), care după o noapte de nebunii cu Sasha (Adrian Borcea), crede că-l iubeşte. În schimb Sasha, obişnuit cu toate femeile care se îndrăgostesc de el, consideră totul un mare blestem.

Dar într-un final, fiecare a primit ce-a meritat.“ (Dan Clucinschi)

După ce fiecare lucru este aşezat la locul lui, toţi se reunesc la petrecere, în timp ce gazda doarme dusă pe podea. O comedie după Shana Larsen, în regia Ramonei Iacov, jucată la Teatrul Arca.

Recommended Articles

7 Comments

  1. Foarte tare piesa!!Am vazut-o de curand si m-a impresionat..o poveste foarte actuala plina de umor..Recomand!!

  2. Am fost la piesa. Mi-a placut fff mult .Merita vazuta.

  3. andrei stanescu

    Foarte tare piesa!mai ales pentru tineri…daca aveti timp mergeti s-o vedeti in septembrie..o sa va placa..

  4. like like like !!!!!!!!!! m-am distrat si emotionat deopotriva….felicitari actorilor !!!bravooo

  5. am vazut-o de 3 ori……nu ma satur…..descopar de fiecare data ceva nou in aceasta piesa…o recomand din toata inima!bv copii!

  6. Si multe felicitari regizorului!

  7. Foarte frumoasa piese plina de umor si cu un aer tineresc. Recomand\

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *