Concurs: 3 invitatii duble si 3 carti la filmul “Bel Ami”

Concurs Filmul Bel Ami

Concurs Filmul Bel Ami

In Luna Femeilor, MediaPro Distribution iti ofera un cadou senzual: filmul Bel Ami, dupa romanul omonim al lui Guy de Maupassant, publicat in Romania de editura Leda Books.

Robert Pattinson este cel care ii da viata “seducatorului in serie” George Duroy, poreclit Bel Ami. Intr-o lume in care cei mai puternici oameni nu sunt barbatii, ci femeile din spatele lor, George se foloseste din plin de ele. Prin patul lui trec cele mai frumoase si mai influente femei, fiecare contribuind la ascensiunea lui in cercurile inalte ale burgeziei pariziene.

MediaPro Distribution, Leda Books si www.teenpress.ro te premiaza! Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul Bel Ami valabile la Cinema City Sun Plaza Bucuresti www.cinemacity.ro si una dintre cele 3 carti Bel Ami.

Intrebare de concurs:

Te-ai folosi de puterea de seductie pentru propriul castig? Spune-ne de ce sau de ce nu si castiga!

Nu-l rata pe Robert Pattinson in scene fierbinti cu Uma Thurman, Christina Ricci si Kristin Scott Thomas. Din 2 martie, MediaPro Distribution iti aduce in cinematografele din Romania un film despre o epoca in care foamea de sex, bani si putere se ascunde sub haine fine si maniere impecabile. Bel Ami. Mergi la cinema din 2 martie.

*Concursul se încheie în data de 07 Martie 2012, ora 23:59
**Numele real şi complet cât şi adresa de e-mail sunt necesare.
***Câştigatorii vor fi anunţaţi in dimineaţa zilei de 8 Martie 2012.
***Pentru a beneficia de invitații câștigătorilor li se va cere via e-mail seria numărul de buletin.

UPDATE:

Castigatorii celor 3 invitatii duble la film sunt:
-Valentin Pintilie
-Alina Condruz
-Andreea Teca

Castigatorii celor 3 carrti sunt:
-Lincu Ilie
-Adriana Iatan
-Ene Marina

Recommended Articles

17 Comments

 1. Raspunsul meu este da as folosi puterea de seductie pentru propriul castig pentru ca Seductia nu inseamna sa determini pe cineva sa faca ceva ce nu isi doreste. Seductia consta in a convinge pe cineva sa faca ceea ce isi doreste deja.

  “Poti seduce un barbat fara a-ti scoate nici o haina de pe tine,chiar fara a-l atinge”. Rae Dawn CHANG

 2. Seductia o folosesc in fiecare zi, constient sau nu. Este parte din mine, din noi de fapt, si tot timpul ne ajutam de ea pentru a castiga diverse favoruri.
  Totusi nu ma refer la seductia care implica frivolitate, ci la cea inocenta, curata si decenta.
  Fiecare dintre noi ar trebui sa fie constient de puterea de seductie pe care o are, sa se foloseasca de ea, pentru ca asa suntem mai atenti cu noi si cu cei din jurul nostru.

 3. Puterea de seductie este un atu pe care l-as folosi doar in dragoste asta este corect si imi place sa fiu un om corect.

 4. Seductia este legata de magie sau alchimie, care creeaza un fel de relatie sociala intre doua fiinte…Seductia este intotdeauna acea dorinta extraordinara de a patrunde in fantasmele unei persoane. Fiecare are ceva de spus privitor la acest subiect: nu exista legi, reguli, nimic scris. Aerul, privirea spun totul…Exista un moment cand barbatul trebuie sa se hotarasca a abandona postura seductiei, pentru a o obtine pe aceea a comunicarii. Rareori ele merg impreuna. Seductia e o manevra de asalt, in care abilitatea primeaza asupra corectitudinii. Seductia vrea efectul, fie si inautentic. Comunicarea vrea autenticitatea, fie si nespectaculoasa. În cazul întâi, trăieşti voluptatea echivocului. În cazul al doilea, pe aceea a limpezimii.

 5. Seductia este o arta.Desi multi oameni doresc sa o foloseasca, nu o stapanesc indeajuns de bine pentru aceasta.Nu cred ca as putea folosi niciodata seductia ca o arma, ceva ce ma poate ajuta sa imi duc la bun sfarsit scopul,poate pentru ca sunt o fata simpla, cu nimic iesit din comun.Chiar daca as putea sa stapanesc seductia, nu as face-o,pentru ca puterea seductiei este un atu mai mare decat orice altul,cu aceasta, poti stapani intru totul lumea barbatilor,iar eu nu doresc asta, nu am motive sa doresc asta

 6. Depinde la ce o folosesc. Daca imi place ce cineva si doresc sa fiu cu acea persoana as utiliza toate tacticile inventate si neinventate de seductie pentru al cucerii cu conditia sa nu fie casatorit sau adjudecat de alta persoana. Daca e vorba sa seduc ca sa-mi vad sacii in caruta, prefer sa-i pun acolo prin propriile forte, am o demnitate si daca apelez la seductie am impresia ca ma vand. Doar in dragoste si razboi scopul scuza mijloacele, in restul cazurilor jucam dupa reguli si nu trisam 😉

 7. As folosi-o doar pana la un anumit punct si doar daca ar fi absolu nevoie

 8. Nu, pt ca nu imi sta in caracter

 9. Poate m-as folosi de puterea de seductie pentru propriul castig doar in cazuri extreme, inc are nu as avea de ales. In rest, nu cred ca un om ar trebui sa exceleze in viata doar pe baza propriei puteri de sedcutie.

 10. doar intr-o anumita masura

 11. Sunt de parere ca in viata este normal sa te folosesti de toate calitatile pe care le ai chiar si pentru a seduce.
  Chiar si animalele o fac si sincer ar fi pacat sa ai anumite calitati si sa nu le folosesti.

 12. Nu m-as folosi de puterea de seductie deoarece consider ca ma pot descurca si fara ea.

 13. M-as folosi de puterea de seductie naturala pe care o am fara sa fie fortata sau insistenta. Fiecare avem o anumita putere de seductie, chiar si un simplu zambet care mi se pare foarte natural si cu siguranta ca as zambi si as rade asa cum eu stiu fara sa mi se para ca o fac special pentru a seduce.

 14. Nu pentru ca nu imi sta in fire.

 15. Daca as apela vreodata la puterea seductiei? Bineinteles. Este o actiune de a conduce si de a fi condus in care intri in momentul in care esti constient ca ai acest dar al ispitirii. Este o lume a barbatilor, dar care, fara puterea seducatoare a femeilor, nu inseamna nimic.

 16. Sincera sa fiu, ma folosesc in fiecare zi de puterea de seductie pentru a obtine ceea ce doresc. Nu cred ca este un lucru injositor, ci tine mai mult de personalitatea fiecaruia si de puterea sa de persuasiune. Poti sa seduci cu o privire, o atingere, o miscare a genelor, un suras, cu un compliment sau cu un gest tandru. Evident ca am interpretat intrebarea pusa in maniera sa cea mai ingenua, si nu am luat in calcul partea “erotica” a acesteia. Consider ca fiecare dintre noi, constient sau nu, foloseste puterea seductiei intr-o mai mica sau mai mare masura pentru a realiza ceea ce isi propune. Asa ca, da ma folosesc, si m-as folosi in continuare de puterea mea de seductie pentru propriul castig si nu consider ca acest lucru este de blamat. Pana la urma, “scopul scuza mijloacele”, nu-i asa?

 17. Castigatorii cand vor fi afisati?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *