In curand: Bel Ami: Tentatie. Seductie. Obsesie.

Film Bel Ami

Film Bel Ami

Titlul original: Bel Ami
Gen: Drama, Romantic
Regia: Declan Donnellan, Nick Ormerod
Scenariul: Rachel Bennette dupa romanul omonim al lui Guy de Maupassant
Producatori: Uberto Pasolini
Distributia: Robert Pattinson, Christina Ricci, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas, Colm Meaney, Natalia Tena
Limba: Engleza
Lansare in Romania: 2 martie 2012

Sinopsis

O noua adaptare a romanului scris de Guy de Maupassant, Bel Ami ilustreaza periplul lui George Duroy (Robert Pattinson), de la mansardele mizere in care traise, la opulenta si luxul clasei sociale inalte din Parisul anilor 1900.

Folosindu-se de puterea sa de seductie si de inteligenta iesita din comun, George reuseste sa se transforme dintr-un tanar sarac lipit pamantului in cel mai dorit barbat al momentului.

Intr-o lume in care cei mai puternici oameni din Paris erau, nu barbatii, ci sotiile si amantele lor, prin patul lui George se perinda cele mai frumoase, influente sau informate femei, care ii faciliteaza mai mult sau mai putin constient ascendenta.

Dupa multe episoade in care George isi seduce si abandoneaza cu sange rece victimele, tanarul ajunge sa cada prada propriilor uneltiri. Devenit un paria al cercurilor selecte, renegat de toti prietenii sai, numai un gest nebunesc ii mai poate salva de saracie, dar in acelasi timp il va costa mai scump chiar decat pierderea celei mai mari averi.

Concurs: 3 invitatii duble si 3 carti la filmul “Bel Ami”

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.