Ziua Internationala a Studentului, sarbatorita de USR

Ziua Internationala a Studentului, sarbatorita de USR

Ziua Internationala a Studentului, sarbatorita de USR

de Andra-Maria Mãciucã – editor ştiri

Sâmbătă, 17 noiembrie 2012, Uniunea Studenților din România (U.S.R.) a sãrbãtorit Ziua Internațională a Studentului.

Evenimentul, aflat la a treia ediţie, s-a numit „Gala Studentului“ şi s-a organizat la Readers Cafe. De-a lungul serii, au fost premiați managerii proiectelor din anul 2012, precum Summer Camp şi Congresul Studenților.

Punctul culminant al serii a fost desemnarea celor de la Construcții București ca cea mai activă asociație studențească a anului 2012.

Redăm, în continuare, comunicatul oficial al U.S.R., cu ocazia Zilei Internaţionale a Studentului:

Uniunea Studenților din România (USR) a sărbătorit sâmbătă, 17 Noiembrie 2012, Ziua Internațională a Studentului printr-un eveniment deosebit: Gala Studentului.

Gala Studentului din România se află la cea de a 3a ediție, fiind un eveniment anul prin care USR premiază devotamentul, implicarea și creativitatea colaboratorilor săi.

Ediția de anul acesta a avut loc la Readers Cafe și s-a bucurat de un succes clar, datorită numărului mare de invitați, de personalități prezente, dar și prin prisma surprizelor pregătite de către organizatori.

În cadrul Galei, au fost premiați managerii proiectelor din anul 2012: Summer Camp, Congresul Studenților, Academia Studențească de Folk și Muzici Bune, Academia de Training și Festivalul Unifest; partenerii USR: Centrul Proedus, Consiliul General al Municipiului București, LSRS și ANST și cei care au devenit alumni ai uniunii.

Partea cea mai emoționantă a serii a fost momentul în care am desemnat Cea mai activă asociație studențească a anului 2012, în urma unei competiții online foarte strânse, în care s-au înscris 9 asociații și a votului celor participanți. Astfel, și la acest capitol am avut parte de o mare surpriză, deoarece A.S.C.B și A.S.M.I au fost doar la un vot diferență, în favoarea celor de la Construcții București!

Seara s-a încheiat în acorduri muzicale, cu un La Mulți Ani dedicat tuturor studenților din România și în aplauzele tuturor celor prezenți.

Federația studențească numărul 1 din România, USR, mulțumește tuturor celor prezenți la eveniment, dar și tuturor voluntarilor săi, care zi de zi se implică în mișcarea studențească și vă invită să fiți în continuare abonați la UNIFEST.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *