Avanpremiera “Vanzatorii Ambulanti” @ Garage Hall

vanzatorii ambulanti

vanzatorii ambulanti

Garage Hall are onoarea sa prezinte:

O poveste de o zi ce poate guverna o viata. O poveste despre putere, despre incredere, autosugestie. O poveste comica despre o drama.

Vanzatorii ambulanti, de Murray Schisgal – Un spectacol independent al grupului de teatru PACT produs de all4one ENTERTAINMENT.

Orlando Petriceanu, cunoscut din spectacolele (Azilul de noapte si Lautrec la bordel ale Teatrului Metropolis, de la show-urile de improvizatie si Drum Up), Pavel Barsan (castigator al galei tanarului actor HOP 2008, cunoscut din spectacolele Romantiosii, Cabinierul, Scaiul, din show-urile de improvizatiei ale trupei Improvisneyland), Ramona Cutina cunoscuta publicului larg in special din spectacolele lui Dan Puric (Made in Romania, Costumele, Hic sunt Leones, Cei 150, din show-urile de improvizatie) sunt cei trei protagonisti ai spectacolului VANZATORII AMBULANTI.

Ideea regizorala apartine Teodorei Herghelegiu, care dupa cum spun actorii a fost o respiratie de aer curat – un REGIZOR PASAGER LA CLASA BUSINESS. Coregrafia este semnata de Felicia Dalu.

Tel.rezervari:0769/GARAGE ,0769/427 243

Bilet intrare:20 RON

Joi ora 20.00

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *