Ultimatum pentru Arta 9 – Runda II

Ultimatum pentru arta 9 - Runda II

Duminica aceasta a avut loc Runda I a editiei cu numărul 9 a Ultimatum pentru Artă. Concurenți mult mai bine pregătiți, sesiuni de freestyle care au agitat publicul, lume bună și rap all the way. Din cei unsprezece concurenți care au avut o prestație live în cadrul primei runde s-au calificat: Tache, Qishta Ceinaru, Stripes, Guci, Cannon&Ghambyt și The Bridge Committee.

Cei 12 participanți pentru Runda II au fost anunțați pe pagina de Facebook a organizatorilor facebook.com/ultimatumpentruarta și pe site-ul https://unicproduction.ro/upa. Ca şi până acum, concurenţii trebuie să pregătească câte două piese originale pe care să le prezinte în runde, urmând ca în finală să îi aştepte şi un freestyle pregătit de organizatori.

A doua rundă din ediţia cu numărul 9 va avea loc pe 10 aprilie în Club Elephant (Gabroveni, nr. 16). Cei 22 de participanți selectaţi pentru fiecare dintre cele două runde (10 aprilie – Runda II) se vor întrece în faţa juriului format din Cedry2k, Pacha Man, Dragonu, Brugner şi Sişu. Câştigătorii vor fi desemnaţi în cadrul finalei din 17 aprilie şi vor beneficia de premii în valoare de 1.500 de euro.

Ediţia a 9-a a concursului Ultimatum pentru Artă continuă să promoveze artiştii din scena underground din România, oferindu-le ocazia de a se face auziţi de publicul larg. Cu ediţii anuale încă din 2005, Ultimatum pentru Artă a devenit un eveniment aşteptat şi apreciat de către iubitorii de gen şi nu numai. Anii în care au avut loc concursuri şi câştigătorii ediţiilor sunt: ediţia 1 – 2005 – Bart; ediţia 2 – 2006 (primăvară) – CC; ediţia 3 – 2006 (toamnă) – Mecena; ediţia 4 – 2007 – Viollent; ediţia 5 – 2008 – Smokey; ediţia 6 – 2009 – Parţial, ediţia 7 – 2010 (primăvară) – Lu-K şi Luka, ediţia 8 – 2010 (toamnă) – SWOAD.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *