Think outside the box!

Think Outside the Box Lazar

Think Outside the Box Lazar

Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr” îşi propune, să recruteze mici învăţăcei pe care să îi transforme în oameni maturi şi capabili. Pe lângă profesorii buni pe care îi are, activităţile extraşcolare, proiectele europene şi naţionale, actele de caritate şi voluntariatul le formează o personalitate aparte lăzăriştilor.

Cum a apărut „Think outside the box”?
„Trebuia sa învăţ la psihologie pentru olimpiadă şi eram la lecţia despre imaginaţie, aşa că mi-am lăsat mintea să zburde şi aşa s-a născut proiectul.”, declară cea care a iniţiat proiectul, Adelina Ismail. Ei i s-a alăturat o mână de oameni (Silvia Aştefanei, Diana Cartianu, Raluca Fetic, Dragoş Iorga), care vor să evidenţieze abilităţile creative ale lăzăriştilor şi puterea lor de a ieşi din rutină.

Ce înseamnă „Think outside the box”?
“Think outside the box” este un concept ce implică dezvoltarea personală, atât pe plan creativ, cât şi pe plan spiritual. Dorim să promovăm ideea de a fi neconvenţionali. Ce presupune asta? Înseamnă să fii original, plin de naturaleţe şi spontan. În opinia noastră, promovarea neconvenţionalismului duce la o minte deschisă spre nou, fără prejudecăţi, ieşită din standardele societăţii, dar în limita normalului. Acest paradox, pe care nu mulţi îl înţeleg, vrem să apară în acest proiect.

Proiectul constă într-un concurs de originalitate, bazat pe crearea unei idei care să reprezinte, din punctul de vedere al fiecărei echipe (formată din maxim 4 elevi), conceptul “Think outside the box”. Fie că este vorba de o canapea construită din doze de Cola, un filmuleţ, stand-up comedy, colecţie de fotografii, scenete sau orice altceva, cei mai buni creatori vor fi recompensaţi pentru abordarea temei neconvenţionalului într-o manieră interesantă. Nu vom divulga prea multe, dar pentru echipa de pe locul 1 premiul va consta într-o şedinţă foto profesionistă, susţinută evident de un fost lăzărist, Vlad Ionescu.

Scopul proiectului: Dare to be different!
Perioada de înscriere: 20 februarie-12 martie
Data evenimentului: o zi din perioada 23-26 aprilie
Pentru mai multe informaţii accesaţi pagina de facebook.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *