Cupa Liceelor la Street Dance 2012! Editie finala

Cupa Liceelor la Street Dance 2011 - Marea Finala Nationala

Cupa Liceelor la Street Dance 2011 - Marea Finala Nationala

Cupa Liceelor la Street Dance a ajuns anul acesta la cea de-a sasea editie, adunand de aceasta data peste 800 de participanti din 14 orase diferite, dornici sa obtina titlul de „Campionii Romaniei la Street Dance”. Organizatorii isi propun sa acapareze intreaga Romanie intr-o febra a dansului iar rasplata celor victoriosi va fi pe masura, valoarea totala a premilor fiind de 10.000 euro!

CLSD 2012

Un eveniment efervescent care misca toata tara in pasi de street dance si break dance, aceasta este Cupa Liceelor la Street Dance!

Tinerii care vor sa-si reprezinte liceul trebuie sa treaca prin mai multe probe, unele practice, altele psihice sau de originalitate, pentru a ajunge pe scena la MAREA FINALA NATIONALA alaturi de cele mai bune trupe din tara. Inscrierile au avut loc la nivel national in perioada 01 Dec 2011 – 10 Feb 2012 iar desfasurarea evenimentului se va face astfel :

18 februarie – etapa I de calificare, dedicata echipelor din Bucuresti – Club Jukebox, Bucuresti, ora 13.00
18 februarie – etapa de calificare Oradea – Discoteca No Problem, ora 17.00
25 februarie – etapa a II-a de calificare, dedicata echipelor din Bucuresti – Club Jukebox, Bucuresti, ora 13.00
25 februarie – etapa de calificare “Alte judete” dedicata echipelor din nordul tarii si etapa locala Bistrita – Sala Polivalenta, ora 17.00
25 februarie – etapa de calificare Constanta – Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 15.00
02 martie – etapa locala Galati – Casa de Cultura a Sindicatelor
03 martie – finala pentru etapa locala Constanta – Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 15.00
03 martie – finala pe Bucuresti – Club Jukebox, Bucuresti, ora 13.00
10 martie – etapa de calificare “Alte judete” si MAREA FINALA NATIONALA – Club Jukebox, Bucuresti, ora 12.00

CLSD 2011

Asculta Imnul CLSD (Xela Nam feat. Lu-K & Makru – Imn CLSD 2012)
[haiku url=”https://teenpress.chooseyourself.ro/wp-content/uploads/Xela-Nam-feat.-Lu-K-Makru-Imn-CLSD-2012.mp3″ title=”Xela Nam feat. Lu-K & Makru – Imn CLSD 2012″]

Editia I Bucuresti, are loc in data de 18 feb 2012 in Club Jukebox situate in Bucuresti, sector 3, Str. Turturelelor Nr 11.

Evenimentul incepe la ora 13.00 si va contine:
– demonstratii pentru proba de “Show Tematic Propriu” (prima din cele 3 probe pentru liceenii bucuresteni) din partea celor 17 licee participante;
– battle-uri de 1vs1 HIP HOP si BBOYING;
– show-uri demonstrative cu cele mai cunoscute trupe de Street Dance si Break Dance;
– mega concert Connect-R;
– lansarea noului Imn CLSD 2012 produs de Unic Production (Lu-k & Xela Nam);
– tombole si concursuri din partea sponsorilor;

Biletul este 15 lei si se achita la intrare, iar inscrierile pentru battle-urile de solo se vor face la locatie in limita locurilor disponibile.

Juriul pentru 1vs1 Hip Hop – trupa UST Freestylers cu Tatoi Robert presedinte de juriu si pentru 1vs1 Break Dance – trupa DLT Family cu Bboy Morty presedinte de juriu.

Daca ai febra dansului atunci aceasta competitie e una la care nu trebuie sa lipsesti. Fie ca o sa privesti din public sau o sa „reprezinti” de pe scena, distractia e garantata si atmosfera va fi una de neuitat. „Este ca un fel de STEP UP LIVE” ne spune Tatoi Robert, unul din membrii juriului. Intreaga componenta a juriului pentru trupele participante va ramane confidentiala pana in ziua evenimentului.

Regulamentul concursului, harta locatiei si multe alte detalii se gasesc pe site-ul competitiei: https://cupaliceelor.streetdance.ro sau pe Facebook.

Recommended Articles

6 Comments

  1. ne vedem la event ! :*

    1. We’ll be there 😀

  2. Ati facut si poze?…daca da cand apar?

    1. Fotografiile apar in seara aceasta pe Facebook 🙂 Pana atunci poti sa vezi filmarile de pe Youtube 🙂 https://www.youtube.com/playlist?list=PL63A8810491E543C5

  3. CAND APAR POZELE DE IERI?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *