Esti licean si n-ai trecut pe la LicArt?!

Ora de Fizica - de Daniel Pica - Bucuresti
Ora de Fizica - de Daniel Pica - Bucuresti

Festivalul National de Arte pentru Liceeni – LicArt, cel mai mare concurs din Romania, a ajuns la jumatatea perioadei de inscriere. Dupa 3 luni sunt inscrisi in competitie 856 de liceeni din intreaga tara. 3987 de creatii la sectiunile: poezie si fotografie (categoriile alb-negru, portret, diverse si verde) au fost evaluate pana acum de juriul condus de omul de cultura Radu Herjeu, directorul Festivalului.

La sfarsitul lui decembrie au fost desemnate creatiile semifinaliste ale lunii: 33 de poezii, 27 de fotografii alb-negru, 39 de fotografii portret, 30 de fotografii diverse si 20 de fotografii la categoria verde. Toate aceste creatii vor intra in jurizarea finala ce va stabili nominalizatii editiei a 10-a a LicArt. Dar asta se va intampla abia dupa incheierea inscrierilor, adica dupa 31 martie 2011.

Asadar, inscrierile continua, si nu doar la poezie si fotografie, on line, ci si la sectiunea teatru. Toate trupele de liceeni din Romania sunt invitate sa se intreaca pentru a castiga Marele Premiu LicArt.
Cuantumul premiilor la cele 3 sectiuni va fi de cel putin 15000 RON.
Regulamentul concursului si multe informatii si detalii despre festival se regasesc pe situl www.licart.ro

Sunt asteptati in concurs toti liceenii care nu s-au inscris inca, pentru ca “Nu te poti numi licean daca n-ai trecut pe la LicArt!”

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.