Summer ECO Fest – cel mai tare eveniment ECO al verii

ECO

ECO

Duminică, 3 iunie, între orele 15:00 – 19:00, pasionații de artă și iubitorii de natură sunt invitați să petreacă o duminică în stil “eco-friendly” în curtea Muzeului Țăranului Român la Summer ECO Fest. Organizatorii vă vor întampina cu ateliere creative, concursuri, biciclete, prajiturele, muzică și, nu în ultimul rând, voie bună! Intrarea este libera.

Concursurile de decorare a bicicletelor cu materiale reciclabile și de inscripționare a celui mai original mesaj eco pe tricouri sunt doar câteva dintre surprizele evenimentului de duminică. Dacă ai acasă tuburi de neon și becuri vechi, te așteptăm cu ele la kitul de colectare. Activitățile vor fi premiate cu… VOUCHERE ȘI CADOURI SURPRIZĂ!

Dacă vă plac materialele, culorile, formele și sunteți creativi, puteți participa de asemenea, la ateliere pe teme eco și handmade.

Creatorii de accesorii vă vor incânta cu piese inedite, în timp ce degustați dulciurile noastre. Evenimentul se va încheia cu o paradă de costume realizate din materiale reciclabile, de către liceeni!

Vă asteptăm și pe pagina noastra de Facebook: https://facebook.com/SummerEcoFest.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *