Shakespeare School Essay Competition. Ultimele zile…

SSEC

SSEC

Esti fantastic de creativ?
Iti place limba engleza?
Ai intre 11-19 ani?

Atunci participa GRATUIT la concurs si poti CASTIGA una dintre cele 4 tabere de vara de limba engleză de 2 săptămâni in Marea Britanie: la Cambridge, Oxford, Harrow House şi Clifton College, în valoare de peste 1500 lire fiecare si zeci de alte surprize: cursuri gratuite de englezã, taxe de înscriere la examene internaţionale de limba englezã, cãrţi, dictionare, camere foto si multe altele.

Temele propuse pentru eseuri sunt inedite si reprezinta o provocare pentru tinerii creativi. Pornind de la ideea Anului European al solidaritatii intre generatii, elevii de gimnaziu (11-14 ani) isi vor imagina cum este sa fii adult pentru o zi, iar liceeni (15-19 ani) vor avea de realizat un eseu despre conformismul si/sau nonconformismul tinerei generatii.

Zilele petrecute in Cambridge, mi-au alungat orice urma de indoiala in hotararea mea de a urma cursurile universitare in Marea Britanie. Va sfatuiesc pe toti sa va desertati gandurile pe hartie si sa aveti curajul sa va promovati munca si ideile deoarece va vor aduce doar beneficii. Indiferent de abordare, orice perspectiva are farmecul si ingeniozitatea ei, iar voi nu trebuie sa pierdeti nicio astfel de ocazie de a va face auziti. Tintiti sus si chiar de nu nimeriti unde ati fi vrut, nu va impacientati: munitie e destula! Si nu in ultimul rand, drum bun viitorilor castigatori!, declară Alexandru Brailescu la intoarcerea din tabara internationala de la Cambridge, oferita ca premiu la Shakespeare School Essay Competition.

Cum te inscrii in concurs?
Foarte simplu!

1. Te abonezi la blogul Shakespeare School, postezi un comentariu interesant si original pe care il semnezi cu numele intreg (https://blog.shakespeare-school.ro)

2. Devii prietenul nostru si pe pagina de Facebook (daca ai cont)

3. Completezi formularul de aplicatie online si uploadezi eseul AICI

In urma expedierii eseului, vei primi un e-mail de confirmare a inregistrarii in concurs.

Fii pe faza! Data limita de inscriere este: 28 martie!

Detalii pe pagina oficială a concursului:
www.shakespeare-school.ro/concurs

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *