Serile Teatrului Studentesc – Start la inscrieri!

Serile Teatrului Studentesc

Serile Teatrului Studentesc Serile Teatrului Studentesc

Sindicatul Studenţilor din Cibernetică (SiSC) are plăcerea de a vă invita sa participaţi la edita cu numărul XIV a STS. Festivalul Serile Teatrului Studenţesc este un eveniment cultural de teatru cu studenţi si pentru studenţi, creându-se astfel un mediu familiar, unde tinerii vin cu pasiune pentru a se perfecţiona, pentru a aspira către succes, atât ca participanţi, cât şi ca public.

Ceea ce se încearcă odată cu acest festival este apropierea tinerilor de manifestările artistice, oferirea unor oportunitaţi de afirmare pentru trupele de teatru şi nu în ultimul rând o alternativă de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut.

Având o abordare nouă, ediţia 2012 se va desfăşura pe două planuri: un concurs de scenarii şi un concurs de teatru. Doritorii se pot înscrie pana la data de 11 martie, pe www.sts.sisc.ro , cu un scenariu propriu sau cu trupa de teatru. Festivalul şi concursul de teatru vor avea loc în perioada 2-6 aprilie la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti (CCSB), iar premierea celui mai bun scenarist se va face în ultima zi de festival, pe 6 martie.

Sindicatul Studenţilor din Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică (SiSC) este cea mai veche organizaţie studenţească din ASE, fiind înfiinţată în anul 1996 de un grup de tineri studenţi ai facultăţii de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică. Anual, mesajul SiSC ajunge la 100.000 de studenţi, 3000 de studenţi participă activ în proiectele noastre, până acum finalizându-se peste 150 de proiecte, dintre care 7 sunt o adevărată tradiţie, printre care şi STS. Într-o perioadă în care educaţia non-formală devine mult mai importantă și atractivă pentru tineri decât cea formală, SiSC incearcă să dezvolte responsabilitatea, spiritul de echipă şi de apartenență la un grup, organizând mai multe traininguri, facilitând accesul la diverse proiecte de dezvoltare personală organizate pentru studenţi. Mai mult, ne dorim ca studenţii să se implice activ în mediul în care trăiesc, să producă schimbări, să creadă în potenţialul pe care îl au.

Pentru mai multe detalii despre proiect sau organizaţie, consultaţi site-urile noastre – www.sts.sisc.ro sau www.sisc.ro . Online, ne mai găsiţi şi pe www.facebook.com/sisc.ase şi pe contul proiectului https://www.facebook.com/sts.sisc .

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *