Concursul foto “Semnele Primaverii” si-a desemnat castigatorul!

Castigator Concurs Foto

Luni, 16 Mai 2011, a fost desemnat castigatorul celei de-a doua editii a concursului de fotografie organizat de Clubul Foto si Photosetup in perioada 1-30 Aprilie. Concursul a avut ca tema “Semnele Primaverii” si s-a bucurat de participarea a peste 500 de fotografi din intreaga tara.

Castigatorul marelui premiu, un set de filtre B+W si Praktika, este Scubli Vlad-Coriolan. Premiul a fost oferit de catre Photosetup.

Va invitam sa descoperiti fotografia castigatoare alaturi de alte imagini care au atras atentia juriului si publicului, aici https://www.clubulfoto.com/castigatorul-concursului-foto-semnele-primaverii/ .

Felicitari tuturor participantilor!
Pentru luna Mai am pregatit editia a III-a a concursului foto, avand ca tema ”Fotografia Nocturna“! Premiul este un mini-trepied Manfrotto Modo! Mult Succes! ( https://www.clubulfoto.com/concurs/ )
Organizatori:
Revista on-line ClubulFoto.com si Photosetup.
Fotografiile inscrise in concurs vor fi jurizate de catre dl. Dan Dinu ( www.dandinu.net ), fotograf profesionist.

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati pagina concursului, www.ClubulFoto.com/concurs/

Despre Clubul Foto
ClubulFoto.com este o revista on-line de aparatura si tehnica fotografica. Clubul Foto isi propune sa va tina la curent cu ultimele noutati, evenimente, expozitii si echipamente din lumea foto-video. Va asteptam cu articole si recenzii despre camere foto profesionale sau pentru fotografi entuziasti, obiective, accesorii foto, interviuri, concursuri foto si multe altele. www.clubulfoto.com

Despre Photosetup

Photosetup este o marca inregistrata firmei Simus Trading si actioneaza pe piata din Romania sub forma business-to-business, oferind solutii complete de iluminare pentru clientii care isi doresc echiparea unui studio foto profesional cu echipamente de calitate. Photosetup reprezinta in Romania marci de top din domeniul foto: Hensel, Manfrotto, Kata, Photoflex, Schneider B+W, Colorama. Deoarece Photosetup pune accent pe servicii si produse de calitate, brand-urile alese pentru a le reprezenta in Romania reprezinta garantia calitatii recunoscute la nivel international. www.photosetup.ro

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *