O noua “Vanatoare de fotografii”: folosirea luminilor de studio

“Vanatoare de fotografii”: folosirea luminilor de studio.

Asadar, avem o noua Vanatoare, da! Ce ne spune Banda Foto:

Dupa ce am explorat capitala pe timp de zi si de noapte, in primele doua editii ale “Vanatorii de Fotografii” din anul 2010, am decis sa va instigam la creativitate chiar din prima luna a noului an. Si pentru ca vremea rece ne impiedica sa ne desfasuram in voie, va provocam la o noua Vanatoare… sub acoperisul luminilor de studio.

Dupa cum v-am obisnuit, “Vanatoarea” se adreseaza atat persoanelor cu experienta in fotografie, cat si celor incepatori care vor sa afle mai multe despre fotografia de studio.

Aceasta “Vanatoarea de Fotografii” se va structura pe doua parti: cea teoretica, sustinuta de Catalin Lazaroiu, si cea practica, in care veti avea ocazia sa lucrati cu lumini de studio. Pentru aceasta am invitat cateva modele ce vor poza pentru voi si veti putea realiza portrete bazate pe teme alese special de catre Banda Foto.

Editia a treia a “Vanatorii de fotografii” va avea loc in Studioul F64, incepand cu ora 11:00, sambata, 15 ianuarie. Pentru inscrieri accesati bandafoto.blogspot.com/p/inscriere.html.

Participarea este, ca deobicei, GRATUITA.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.