Ce-ti place sau nu-ti place la Teen Press?

Una pe zi - Iubire de mama

Pe bune! Chiar vrem să ştim. Spune ce vrei frate. Te provocăm să dai tot ce ai mai bun din tine şi sa ne zici de ce suntem naşpa sau din contra de ce suntem faini. Poţi să ne faci cu ou şi oţet sau poţi să ne lauzi.

Poţi să ne înjuri(nu apare pe site, dar măcar ştim noi) sau poţi să ne spui cât de tari suntem. Postezi ca anonim, aşa că nu-i niciun bai. Vrem să facem schimbări, tu ce ne recomanzi?

Tu faci Teen Press, iar părerea ta chiar contează.

Recommended Articles

3 Comments

  1. In loc de prezentari de scenete de teatru, de filme sau de carti, sa fie doar review-uri. Dar si acelea nu la modul “vai, mi-a placut actrita x si actorul w”, ci ceva mai consistent, “mi-a placut pt ca muzica imi gadila cilii auditivi” sau “nu mi-a placut pentru ca un rus batran si cu burta avea toate femeile din film”. Si la carti pe aceeasi idee. Stirea (ca se lanseaza “nuștuce”) si apoi un review a acel ceva.

    (aceasta a doua cerinta nu cred ca o veti lua in calcul, nici nu va condamn de altfel, caci nu tine de voi, dar incerc) Sa fie si articole cu haz, dar un umor din acela bun, nu cu franturi de clipuri de pe YouTube si sa ma simt de parca ii vad script-ul aici. Nu stiu, o rubrica de umor. Hai ca n-o fi asa greu, ca un Quiz nu face omul sa rada, maximum il face sa zambeasca din complezenta la final cand vede raspunsul.

    Cam atat.

  2. Pana acum, nimic nu m-a putut convinge ca ”Teen Press” e naspa. Totusi, ar fi tare sa gasesc revista si in magazine caci la liceu tot timpul raman fara. :)) Ma gandesc cat de curand sa ma alatur si eu celor din liceul meu, care fac parte din ”Teen Press”! 😀

  3. Aş spune că îmi place să vă urmăresc, dar Gabi (pun pariu) va spune din nou că sunt securist… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *