Marea Mahmureala 2 (The hangover 2)

Hangover 2

Titlu original: The Hangover Part II
Lansare in Romania: 3 iunie 2011
Gen: Comedie
Regizor: Todd Phillips
Scenariul: Craig Mazin, Scot Armstrong, Todd Phillips
Distributia: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong, Paul Giamatti, Mike Tyson, Liam Neeson
Producatori: Todd Phillips si Dan Goldberg
Studio: Warner Bros. Pictures in asociere cu Legendary Pictures si Green Hat Films

Hangover 2

Marea Mahmureala 2 este continuarea marelui succes din 2009, Marea Mahmureala, care a devenit comedia interzisa minorilor cu cele mai mari incasari din toate timpurile si a castigat Globul de Aur pentru cel mai bun film din categoria “Comedie sau Musical”.

Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis si Justin Bartha isi reiau rolurile din prima parte, la fel si Jeffrey Tambor, Ken Jeong and Mike Tyson.

Hangover 2

In Marea Mahmureala 2, Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) si Doug (Justin Bartha) calatoresc in exotica Thailanda, unde are loc nunta lui Stu. Dupa o petrecere a burlacilor de neuitat in Las Vegas, Stu nu vrea sa riste din nou si opteaza pentru o varianta sigura si linistita: un simplu pranz cu prietenii inainte de ceremonie. Totusi, lucrurile nu merg intotdeauna asa cum au fost planuite. Si daca ce se intampla in Vegas, ramane in Vegas, ce se intampla in Bangkok depaseste orice imaginatie.

[youtube]FhdLE4xdKho[/youtube]

Oferit de MediaPro Distribution, Marea Mahmureala 2 poate fi vizionat din 3 iunie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex Constanta, Odeon Cineplex (Cluj), Baneasa Drive In Cinema si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara).

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *