Esti licean si n-ai trecut pe la LicArt?!

LicArt - Play with me - Florin Ceparu din Col. Naţ. Cantemir-Voda, Bucuresti

foto: Florin Ceparu – Semifinalist LicArt

Festivalul National de Arte pentru Liceeni – LicArt, cel mai mare concurs din Romania, a ajuns in a cincea luna de inscrieri. Dupa primele 4, sunt inscrisi in competitie 1257 de liceeni din intreaga tara. 5365 de creatii la sectiunile: poezie si fotografie (categoriile alb-negru, portret, diverse si verde) au fost evaluate pana acum de juriul condus de jurnalistul si omul de cultura Radu Herjeu, directorul Festivalului.

Ca in fiecare luna, la sfarsitul lui ianuarie au fost desemnate creatiile semifinaliste: 30 de poezii, 22 de fotografii alb-negru, 43 de fotografii portret, 27 de fotografii diverse si 16 fotografii la categoria verde. Toate aceste creatii vor intra in jurizarea finala ce va stabili nominalizatii editiei a 10-a a LicArt. Dar asta se va intampla abia dupa incheierea inscrierilor, adica peste doua luni.

Asadar, inscrierile continua, si nu doar l
a poezie si fotografie, on line, ci si la sectiunea teatru. Toate trupele de liceeni din Romania sunt invitate sa se intreaca pentru a castiga Marele Premiu LicArt.

Cuantumul premiilor la cele 3 sectiuni va fi de cel putin 15000 RON.
Regulamentul concursului si multe informatii si detalii despre festival se regasesc pe situl www.licart.ro.

Sunt asteptati in concurs toti liceenii care nu s-au inscris inca, pentru ca “Nu te poti numi licean daca n-ai trecut pe la LicArt!”

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *