LicArt – ultima luna de inscrieri

Cristina Matei din Colegiul Naţional Ion C. Brătianu, Pitesti

foto: Cristina Matei din Colegiul Naţional Ion C. Brătianu, Pitesti

Festivalul National de Arte pentru Liceeni – LicArt, cel mai mare concurs din Romania, a ajuns in ultima luna de inscrieri. 1643 de liceeni din intreaga tara au intrat pana acum in competitie cu 6420 de creatii.
Numai in februarie s-au inscris aproape 400 de tineri. Fotografiile si poeziile lor au fost evaluate de juriul condus de jurnalistul si omul de cultura Radu Herjeu, directorul Festivalului. Si, ca in fiecare luna, au fost desemnate semifinalistele: 28 de poezii, 24 de fotografii alb-negru, 40 de fotografii portret, 19 fotografii diverse si 13 fotografii la categoria verde.

Toate aceste creatii vor intra in jurizarea finala ce va stabili nominalizatii editiei a 10-a a LicArt. Dar asta se va intampla abia dupa incheierea inscrierilor, adica peste o luna. Luna in care toti cei care n-au facut-o pana acum, sunt invitati sa se inscrie la poezie, fotografie si teatru, cele 3 sectiuni LicArt.

Premiile pentru castigatori vor fi demne de renumele de “cel mai mare concurs” si vor depasi 15.000 RON. DSLR-uri profesioniste, laptopuri, premii in bani, echipament fotografic,carti vor ajunge, la inceputul verii la castigatorii editiei a 10-a a LicArt.
Iar cea mai buna trupa de teatru va pleca de la Marea Finala cu 4000 de RON.

Regulamentul concursului si multe informatii si detalii despre festival se regasesc pe situl www.licart.ro
Sunt asteptati in concurs toti liceenii care nu s-au inscris inca, pentru ca “Nu te poti numi licean daca n-ai trecut pe la LicArt!”

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *