Nu te poti numi licean daca n-ai trecut pe la LicArt!

Liana Dinică din Col. Naţ. V. Alecsandri, Galati
Liana Dinică din Col. Naţ. V. Alecsandri, Galati


Mai sunt cateva zile in care poti inscrie pentru noiembrie cate o creatie la cele doua sectiuni online – poezie si fotografie (alb-negru, portret, diverse si verde). Sigur, perioada de inscrieri dureaza pana in martie dar… cu cat inscrii mai multe creatii, cu atat iti cresc sansele de a te numara printre nominalizatii care vor fi invitati la Bucuresti, la Marea Finala!

Asa ca, intra acum pe www.licart.ro, fa-ti cont, introducandu-ti datele personale conform modelului (te rog sa-l studiezi cu atentie, completarea gresita putand duce la descalificare), si inscrie-ti creatiile (doar cate una pentru fiecare sectiune/categorie aleasa). Una, doua sau toate pot fi desemnate semifinalistele lunii noiembrie! Ceea ce-ti va da dreptul sa inscrii in decembrie si mai multe creatii!

Si, daca tot esti pe net, intra in contul tau de Facebook (sau fa-ti unul) si devino fan al LicArt. Astfel, vei fi informat in timp real despre noutatile concursului, vei putea posta lucrari pentru a primi aprecieri si comentarii, poti comenta lucrarile celorlalti, poti afla primul ce creatii sunt semifinaliste si poti pune intrebari si primi raspunsuri! Pagina LicArt este: https://www.facebook.com/pages/LicArt/176031996510

Inainte de toate astea, te invit sa urmaresti fimuletele acestea, dupa care sa citesti bine regulamentele!

Incep inscrierile la LicArt 10
https://www.youtube.com/watch?v=opuFdbGbGao

Cum sa te inscrii la LicArt
https://www.youtube.com/watch?v=GxbtnE_8dH8

Cateva sfaturi privind inscrierea creatiilor
https://www.youtube.com/watch?v=FkJ_aLBjuSw

Cum sa comunici cu organizatorii
https://www.youtube.com/watch?v=j56lC4pWX8A

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.