In curand – Green Lantern: Protectorul Universului

Green Lantern Protectorul Universului

Green Lantern Protectorul Universului

Titlul original: Green Lantern
Titlul romanesc: Green Lantern 3D: Protectorul Universului
Gen: 3 D, Actiune, Aventura, Fantastic
Regia: Martin Campbell
Scenariul: Greg Berlanti,Michael Green,Marc Guggenheim,Michael Goldenberg
Producatori: Donald De Line, Greg Berlanti
Distributia: Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, Angela Bassett, Tim Robbins, Temuera Morrison, Jay O. Sanders, Taika Waititi, Jon Tenney
Casa de productie: Warner Bros. Pictures
Limba: Engleza

Sinopsis

Undeva in spatiu, intr-un univers pe cat de vast, pe atat de misterios, exista de secole intregi o forta aparent insignifianta, capabila in realitate sa dezlantuie puteri nebanuite.

Mesageri ai pacii si justitiei, ei sunt soldatii Green Lantern, insisi Protectorii Universului. O fratie de razboinici dedicati mentinerii ordinii intergalactice, fiecare membru Green Lantern este inzestrat cu cate un inel verde, menit a-i garanta super puteri.

In momentul in care noul inamic, Parallax, ameninta sa distruga echilibrul puterii din univers, atat destinul lor, cat si cel al Pamantului depind de cel mai nou recrut, primul om selectat vreodata sa faca parte din randurile lor. Un pilot exceptional, Hal Jordan (Ryan Reynolds) este totodata un tanar imatur, care daca va putea sa isi invinga temerile si sa isi demonstreze abilitatile, va reusi nu doar sa il invinga pe Parallax, dar sa si devina unul dintre cei mai mari razboinici Green Lantern. Lupta intergalactica se duce acum in Green Lantern 3D: Protectorul Universului.
 

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *