Global Village – viziteaza 20 de tari in 6 ore!

AIESEC

AIESEC

AIESEC Bucuresti va invita la Global Village, un eveniment care isi propune sa prezinte un context multicultural prin participarea tinerilor din 20 de tari. Pe data de 11 martie 2012 sunt asteptate peste 600 de persoane la unul din evenimentele cu traditie din cadrul organizatiei. Si in acest an vor exista peste 25 de standuri cu imbracaminte si cu obiecte traditionale din fiecare tara, dar si unul sau mai multi reprezentanti ai tarii respective.

Vizitatorii vor avea ocazia sa cunoasca diferite culturi prin intermediul prezentarilor interactive pregatite de internationali, dar si prin dansurile traditionale sau demonstratiile de karate. Vor avea loc competitii pe teme culturale, iar premiile vor consta in cadouri din partea internationalilor si a sponsorilor.

Global Village este un eveniment marca AIESEC, care isi propune sa aduca in acelasi loc, cu ajutorul ambasadelor si partenerilor, oamenii din toate colturile lumii dornici sa impartaseasca din experienta si cultura lor. Evenimentul este unul dinamic, interactiv, inedit care incurajeaza diversitatea, toleranta si educatia non-formala.

AIESEC reprezintă cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, fiind prezentă în peste 107 țări și teritorii și având o istorie de 62 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizația oferă tinerilor o experiență de dezvoltare inedită bazată pe 7700 de oportunități de leadership, 5500 de posibilități de exchange, 470 de conferințe anuale, platforme virtuale și activități de învățare în cadrul unui mediu internațional. Prezența AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 15 orașe.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *