Festivalul Imagine Romania si-a desemnat finalistii!

Festivalul Imagine 2012

Pe 19 si 26 mai, Sibiul si Bucurestiul au fosta gazdele a 18 trupe din toata tara care s-au calificat la preslectiile Festivalului Imagine Romania 2012. Desi, n-au lipsit emotiile, pasiunea pentru muzica a apus stapanire pe tinerii muzicieni care, in apluzele prietenilor si fanilor, au facut un adevarat show in Oldies Pub (Sibiu) si Club Fabrica(Bucuresti).

Misiunea grea a fost ce a juriului format din cântăreaţa și compozitoarea Crina Mardare, Andrei Oltean de la formaţiile Oldiz Bend și Blackstar, dirijorul Costin Grigore, compozitorul și dirijorul Ionel Tudor si Florin Barbu de la formaţia Partizan care a trebuit sa evalueze fiecare trupa. Singurii care au plecat fara emotii de la preselectii au fost câștigătorii concursului de popularitate: tânărul toboșar Flavius Hosu si baietii din trupa Wilder!

In urma preselectiilor au fost alese cele 4 trupe care merg mai departe in finala nationala, ce va avea loc in cadrul Festivalului Imagine, 13-15 septembrie 2012, Sibiu, si acestea sunt :

 • Shuffled Existance – Bucuresti
 • Magnum Opus – Bucuresti
 • Alex Petre & Gara Band – Sibiu
 • D’Eagle – Suceava
 • Pop, rock, folk, sau… toate la un loc! Festivalul Imagine este o competitie internationala pentru toate stilurile de muzica, adresata tinerilor intre 12 si 20 de ani! Anul acesta Romania, va gazdui finala internationala unde trupa Mute, câștigătoarea Festivalului Imagine România 2011, va concura alături de 8 trupe câștigătoare ale Festivalului Imagine din celelalte țări organizatoare. Vă așteptăm in Piata Mica din Sibiu in 14 si 15 septembrie sa vedeti cele mai bune trupe tinere din Europa ale momentului!

  Recommended Articles

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *