“Never be alone” a ajuns la final, dar ce final!

Never be alone

Never be alone

Echipa de organizatori din Colegiul Naţional ,,Gheorghe Lazăr” anunţă finalul unui proiect fără precedent in România realizat exclusiv de elevi. Am reuşit să atragem in campania umanitară ,,Never be alone” fonduri de peste 10.000 RON , peste 2350 de participanţi din Bucureşti la evenimente caritabile şi sutinere de la trusturi de presă importante, case de discuri , impresari şi artişti. Suntem gata de o nouă provocare – un final grandios printr-o gală de caritate dedicată exclusiv tinerilor.

Vom marca acest final prin cel mai mare show pe care l-a găzduit vreodată un liceu şi printr-o zi de caritate completă cu târguri culinare,handmade,cărţi si workshop-uri.

Frumuseţea acestui proiect constă în educaţia nonformală promovată de tineri în rândul tinerilor. Organizatorii sunt elevi cu vârsta intre 15 şi 18 ani care se adresează colegilor lor.

Pe parcursul a 6 luni de proiect, ,,Never be alone” – a încheiat parteneriate cu 5 licee din Bucureşti : Colegiul Naţional ,,Gheorghe Lazăr” , Colegiul Naţional ,,Mihai Viteazul” , Liceul Teoretic ,,Jean Monnet” ,Liceul Teoretic ,,Tudor Vladimirescu” si Liceul Bilingv ,,Miguel de Cervantes”. De altfel a mai avut evenimente deschise publicului tânăr la Arenele Romane si Sun Plazza.

Artiştii implicaţi in această campanie au fost : Viţa de vie, Vunk, Antonia, Deepside Deejays(cei care au compus şi imnul campaniei), Dj Sava feat. Andreea D., DJ Nick Kamarera, Alinka, Alexandra Stan, Chris Mayer, Radio Killer, LaLa Band,Trupa X-plod, Connect-R, Lucky Man Project, A&C Band, Adrian Tutu,Valentin Dinu, Aeroport, Matteo şi Les Elephants Bizzares.

Never be alone a schimbat destinele unor familii si a evidenţiat importanţa carităţii şi a toleranţei in rândul liceenilor bucureşteni, precizând de fiecare dată : ,,Caritatea nu depinde de starea financiară ,ci de educaţie.”

Dacă nu am reuşit să vă convingem că ,,Never be alone” este o stare de spirit care uneşte bunătatea cu voluntariatul , vă invităm pe 13 decembrie la ora 16.30 în Colegiul Naţional ,,Gheorghe Lazăr” să vă convingeţi de acest lucru şi de asemenea să vă bucuraţi de muzică de calitate şi de plăcerea de a dărui.

Cei care au înţeles mesajul campaniei se vor bucura de un after party exclusivist cu acces limitat VINERI 16 DECEMBRIE ÎN AGELESS CLUB unde vor participa vedete,parteneri media şi o parte din elevii implicaţi.
Pentru mai multe detalii vă aşteptăm pe site ul nostru www.neverbealone.ro

Recommended Articles

1 Comment

  1. Am fost prezenta la mai multe dintre evenimentele lor si pot spune ca e super tareee!! Te distrezi pe cinste si sti ca ai facut ceva bun pentru un copil bolnav! Proiectul merita incurajat! Haideti sa participam si de aceasta data!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *