Film: Shark Night 3D

Film Shark Night

Film Shark Night

Titlul original: Shark Night 3D
Gen: Horror/ Thriller
Regia: David R. Ellis
Scenariul: Will Hayes, Jesse Studenberg
Producatori: Chris Briggs, Douglas Curtis
Distributia: Sara Paxton, Dustin Milligan, Chris Carmack, Katharine McPhee, Chris Zylka
Casa de productie: Incentive Filmed Entertainment
Limba: Engleza
Lansare in Romania: 30 septembrie 2011

[youtube]uXo_SAgz0cc[/youtube]

Un weekend fierbinte de vara se transforma intr-un cosmar de nedescris pentru un grup de studenti in Noaptea rechinilor 3D/ Shark Night 3D, un thriller terifiant care din 30 septembrie va incolti marile ecrane.

Nici nu ajung bine la casa de vacanta a parintilor Sarei (Sara Paxton), ca tinerii deja incing petrecerea. Incep sa se dezbrace cu totii, se arunca in apa si se distreaza de minune, cel putin pana cand Malik (Sinqua Walls), un talentat jucator de fotbal american iese din apa cu greu, avand un brat lipsa.

Din acel moment totul se transforma intr-un cosmar ingrozitor, iar grupul de prieteni realizeaza ca este captiv pe o insula inconjurata de rechini insetati de sange.

Dupa fiecare atac sangeros, tinerii isi dau seama ca cineva a pus la cale un plan mortal, pentru a-i ucide unul cate unul.

De la regizorul The Final Destination, vine din 30 septembrie in cinema, Noaptea Rechinilor 3D, un thriller mortal, in care cele mai adanci temeri ies la suprafata, cu Sara Paxton (Superhero Movie, Last House on The Left), Dustin Milligan (90210, Stilher) si Chris Carmack (The O.C) in rolurile principale

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *