Dacă nu dai like nu iei Bacu’ – Teen Press #68

Revista_Teen_Press_68

Frate, da, tu, cititorule! Cu tine vorbim! Ţie îţi scriem, cum s-ar zice, lună de lună, ca să-ţi spunem că există şi alternative la non-sensul care se regăseşte în jurul nostru. De pildă, uite ce chestie tare facem noi: îi zice Teen Press şi e la a 68-a ediţie (toamna). Şi dacă nu-ţi place, atunci fă tu acest Teen Press mai bine decât noi.

Noi suntem aceia din generaţia asta care stiu ce inseamna alea diacritice si ce aiurea e lipsa lor (fata are tata). Şi noi facem diferenţa dintre poza din budă şi arta fotografică. Uită-te atent la design-ul revistei, de exemplu. Da, are unele bube, că avem şi noi şcoală şi alte d-astea. Dar învaţă să apreciezi ceva muncit cu greu care ţi se adresează, că nu-l facem pentru profu’ sau mămica sau ca să ne apară numele pe undeva.

Noi încă îţi scriem sperând că ceva din tine te va face să-ţi doreşti mai mult de la viaţă. Până atunci, doreşte-ţi să consumi media de calitate, făcută de unii ca tine care au ales să nu mai stea degeaba. Lectură bună!

A, şi undeva lipseşte o virgulă. Ia ghici 🙂

Uite ce am putut să-ţi dăm diferit şi bun luna asta:

Vlad Eftenie ne explică de ce să ai o pagină de facebook “*uloş Varoş Photography” la 15 ani nu te face fotograf. Nici aparatul. Bine, nu zice chiar asta… Mai bine vezi tu.
Secret Society te duc undeva în origini… cele ale rock-ului (aşa zice titlul).
– în călătoria vieţii ăsteia poţi să te opreşti şi pe la Journey Pub – ca să te aşezi un pic.
– ceva legat de trezitul de dimineaţă versus anti-învăţatul de după-amiază (te-ai prins?).
– nişte recenzii la nişte cărţi.
– despre tatuaje şi cum ai să dormi pe preş dacă-ţi faci unul
– dacă totuşi iei Bac-ul – din faptul că citeşti acum aceste rânduri pe ăst site deducem că eşti genul care-l poate lua – îţi spunem ceva despre ASE. Altădată, altă universitate. Numai zi-ne ce vrei.
– ceva de sezon: fă-ţi unghiile în ton cu toamna asta bizară. Stai chill, nu te arătăm cu degetul dacă eşti tip, gen.
Oglinda sufletului! Da, în ochi ţi se vede sufletul. Nu crezi? Tu pierzi… Ironia e să vezi şi să nu crezi.
– rătăcit printre pagini se află şi un interviu cu Mălaimare. Da, nu e pe copertă, ca să fie o supriză culturală plăcută. Nu ştii cine e? Perfect! Ai ocazia să afli.
Ai văzut filmul Lucy?

Curios? (full screen, gen)

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *