Constanta – marea invingatoare a Cupei Liceelor la StreetDance 2010!


Podium-Finala Nationala CLSD2010

Fără precedent în istoria competiţiei, Constanţa şi-a adjudecat duminică, în cadrul Finalei Naţionale a Cupei Liceelor la StreetDance, toate cele trei locuri ale podiumului. Trupa „Pedagogic” reprezentând Colegiul Naţional Pedagogic Constantin Brătescu a ocupat Locul I, cu un show care a impresionat juriul şi a primit aplauzele frenetice ale publicului. Pe Locul II s-au clasat liceenii din Liceul Teoretic Lucian Blaga, iar Locul III le-a revenit dansatorilor de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu.

Intr-o finală cu greutate, ce i-a avut drept invitaţi pe Grasu XXL şi Alex Velea, 24 de trupe de liceeni au făcut senzaţie în lupta pentru titlul de „Cei mai buni dansatori ai ţării”. Coregrafii impresionante puse în scenă cu mult talent, costume sugestive şi atitudine de învingători: aceasta a fost „reţeta” după care s-a desfăşurat Finala celei de-a patra ediţii a Cupei Liceelor la StreetDance.


Trupa Jackpot si participanti CLSD-Summer Start Flash Mob

Trupe participante, invitaţi, spectatori şi organizatori au pornit cu toţii, după încheierea Finalei, către Piaţa Constituţiei, pentru a fi alături de Alex Velea la cel mai mare flash mob realizat vreodată în România – Summer Start Flash Mob.

Mai multe poze si detalii în curand !

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *