Circul National din China, premiera în Romania

Circul National din China

Circul National din China

Christian Rätscher Veranstaltungsmanagement prezintă în prima zi a lunii mai o premieră pentru România: Circul Național din China. Legenda vie va cuceri Sala Palatului din București prin acrobații dincolo de limite, executate de artiștii care au stabilit un etalon în domeniu. Marți, 1 mai, ora 20.00, românii vor avea ocazia să sărbătorească ziua muncii printr-o reprezentație spectaculoasă care le va întări credința în miracole.

Cunoscuți pentru abilitățile sale de gimnaști, dintre circanții chinezi fac parte artiști reputați, personalități din operă și actori faimoși, garantând formula pentru un spectacol original și inconfundabil. Cu o tradiție de peste 12 ani, arta din Estul Îndepărtat își face loc în continentul european, surprinzând milioane de spectatori prin arta care învăluie acest eveniment incredibil. Recuzita nu face apel la clovni sau animale, punându-se accent pe gimnastica și echilibristica ce demonstrează comuniunea completă dintre corp și spirit.

Circul National din China

În fiecare an, producătorul Raoul Schoregge și echipa sa reușește să aducă turneele în centrul atenției, prin programe și ansambluri diverse, anul acesta turneul poposind și la noi în țară. La asemenea spectacol, criticii se întrec în a aduce elogii, iar publicul își arată aprecierea prin ovații și aplauze la scenă deschisă.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Casei Româno-Chineze și a Asociației Culturale Teocta.

Biletele se pot procura prin Eventim, la casa de bilete a Sălii Palatului, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe Eventim.ro.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *