Campania de zambete Get Inspired

campania de zambete

campania de zambete

20 august 2011, ziua în care Bucureştiul zâmbeşte!
Proiectul Get Inspired iese pe 20 august să împrăştie zâmbete şi voie bună prin oraş în “Campania de zâmbete Get Inspired”.

Prin “Campania de zâmbete Get Inspired” ne dorim sa le amintim oamenilor cât de frumoasă este viaţa şi cât de mare este bucuria că trăiesc! Conştienţi fiind de toate aceste lucruri, nicio problemă nu mai poate sta în calea fericirii.

Campania a fost demarată pe 19 iulie 2011 în mediul online (Facebook), formând o comunitate a celor optimişti, care au ales sa zâmbească zilnic. Prin activitatea din mediul online, campania îşi propune să aducă cel puţin un zâmbet zilnic pe chipurile celor care se conectează cu optimismul.
Pe 20 august 2011 “Campania de zâmbete Get Inspired” iese în Bucureşti să intoxice lumea cu voie bună şi entuziasm. Este vorba despre o plimbare pe un traseu bine stabilit, pe durata căruia vor fi împărţite bileţele cu mesaje pozitive, citate inspiraţionale, baloane şi multe zâmbete tuturor trecătorilor.

Traseul porneşte la ora 11:00 a.m. din parcul Tineretului (intrarea dinspre metrou), continuând spre Piaţa Unirii- Universitate- Piaţa Romana- Piaţa Victoriei- Herăstrău.
Vă aşteptam în echipă să intoxicăm lumea cu zâmbete şi voie bună!

Pentru confirmări de participare trimiteţi un email pe adresa: carolina.haita@getinspired.tv

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *