Trupa byron lanseaza editia a doua a concursului byron-Rock Your High School

Trupa byron lanseaza editia a doua a concursului byron-Rock Your High School

Concursul byron – Rock Your High School a luat fiinta din initiativa trupei byron si are ca scop incurajarea si promovarea formatiilor tinere alcatuite din liceeni. Dupa succesul primei editii, din 2009, anul acesta a venit vremea pentru cea de-a doua editie. Pentru a vedea cum a fost anul trecut, accesati blogul concursului, byronrockyourhighschool.wordpress.com, unde se gasesc piesele inscrise, interviuri cu participantii si fotografii de la eveniment.
Concursul byron – Rock Your High School se adreseaza trupelor alcatuite din liceeni, cu membri ale caror varste sunt cuprinse intre 14 si 19 ani. Pentru inscriere, trupele interesate trebuie sa trimita un demo insotit de formularul de inscriere pe adresa inscriere@byronmusic.ro pana pe 31 octombrie.

Juriul concursului, alcatuit din membrii trupei byron, va publica pe 7 noiembrie lista cu cele sase trupe care se vor intrece live in finala concursului. Aceasta va avea loc pe 13 noiembrie in Clubul Taranului din Bucuresti, incepand cu ora 16. Seara va fi incheiata cu un recital al trupei byron la finalul caruia va fi anuntata atat formatia castigatoare cat si cea clasata pe locul II.

Castigatorii vor canta alaturi de byron la cel de-al patrulea concert aniversar al formatiei, pe 30 noiembrie, si vor primi in plus un voucher in valoare de 5000 de lei din partea Guitar Shop in baza caruia isi vor putea achizitiona instrumente. Cei clasati pe locul al doilea vor primi din partea Philips un reportofon profesional pentru inregistrarea repetitiilor si a concertelor si cate un mp3 player de ultima generatie pentru fiecare membru al trupei, toate in valoare de 2000 de lei. Se va acorda si un premiu de popularitate din partea BestMusic, trupa preferata a publicului – votata online pe site-ul www.bestmusic.ro. Trupa cu cele mai multe voturi va participa la o sesiune de inregistrari intr-un studio profesional in cadrul BestMusic Sessions.

Formularul de inscriere in concurs, regulamentul oficial precum si alte detalii sunt disponibile pe blogul concursului, byronrockyourhighschool.wordpress.com. Dupa inscrierea in concurs, fiecarei trupe i se va crea o pagina de artist pe site-ul Best Music unde se va putea asculta si vota piesa cu care s-a inscris in concurs. Concursul, aflat la cea de-a doua editie, spera sa devina o traditie in peisajul muzical romanesc, oferind trupelor tinere si talentate o sansa de a se afirma.

byron – Rock Your High School este un concurs destinat trupelor alcatuite din liceeni si a ajuns anul acesta la cea de-a doua editie. Concursul este organizat de byron Management cu sprijinul sponsorilor Guitar Shop si Philips.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *